Zo krijg je altijd 5% korting op Alamo autohuur2 min leestijd

Korting op autohuur bij Alamo (Bron: Alamo)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Alamo krijg je standaard 5% korting op autohuur als lid van Members Only. Dit kost eenmalig € 17,50. Maar het lidmaatschap geeft je naast de korting ook andere diverse voordelen. Schrijf je jezelf ook nog eens in voor nieuwsbrief dan krijg je eenmalig € 10 korting. In dit artikel lees je hoe dat werkt.

Online een auto huren

Een auto huren is tegenwoordig super simpel. Er zijn veel sites waar je simpelweg de locatie en huurdata invult en een lijst met mogelijkheden krijgt gepresenteerd. Je kiest dan zelf de meest relevante optie uit. Denk aan sites als Rentalcars.com en Kayak.com. 

Het is natuurlijk ook mogelijk op bij individuele aanbieders de prijzen te vergelijken. En soms komen daar interessante deals uit. Denk aan aanbieders als Budget, Europacar, Hertz, Sixt en Thrifty. Bij sommige aanbieders krijg je ook nog eens extra voordelen vanuit je frequent flyer status. Zo werkt Flying Blue samen met diverse verhuurbedrijven. Zo spaar je bij Hertz tot 5 Flying Blue miles per uitgegeven euro. Betaal je met een American Express kaart dan kun je ook nog eens extra miles of Membership Rewards punten verdienen. 

Korting op autohuur Alamo

Korting Alamo autohuur

Alamo is ook een van de bekendere merken als het om autohuur gaat. Het Amerikaanse bedrijf is naast Noord- en Zuid-Amerika ook gevestigd in veel Europese landen. Mocht je een interessante deal hebben gevonden bij Alamo. Overweeg dan het betaalde lidmaatschap. Voor een eenmalige bijdrage van € 17,50 krijg je namelijk diverse voordelen. De kosten voor het lidmaatschap genaamd Members Only worden pas in rekening gebracht bij de eerste auto die je huurt. Je hoeft dus niet vooraf te betalen om lid te worden.

Je krijgt dan de volgende privileges:

  • Altijd 5% korting op autohuur via de website Alamo.nl,
  • Kosteloos wijzigen van je boeking,
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur voor vertrek,
  • Gratis jaarabbonnement op een reismagzine naar keuze (AmericA Magazine, Down Under/Azië, Nordic of Griekenland Magazine) t.w.v. € 27,50.

Bovendien kun je gemakkelijk € 10 korting krijgen op je voldoende Alamo huurauto wanneer je inschrijft voor de nieuwsbrief. Het betaalde lidmaatschap kost dan nog maar € 7,50. Als je dan € 150 aan een huurauto uitgeeft heb je de € 7,50 alweer terugverdiend. Op elke volgende (of duurdere) huurauto heb je dan 5% korting. Aanmelden voor Alamo Members Only kan hier.

Alamo is overigens onderdeel van de Enterprise Group waar ook National en Enterprise te behoren.

Foto’s: Alamo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *