World Business Class Zomervoordeel

Flying Blue Private Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de zomermaanden in aantocht daalt traditioneel het aantal zakenreizen. Om ook de voorste cabines in deze maanden te vullen biedt KLM nu World Business Class zomervoordeel tarieven naar een aantal bestemmingen wereldwijd. Zo hoopt de maatschappij ook leisure reizigers ervan te overtuigen voor de business class te kiezen op vakantie.  Kortingen kunnen oplopen tot wel 30%. Boeken kan tot en met 20 mei voor reizen in juli en augustus.

Aanbiedingen

De bestemmingen en prijzen zijn hier (klik) te vinden. Hieronder volgt een overzicht van vluchten die, relatief, een voordelige prijs hebben. Prijzen zijn vanaf.

  • Rio de Janeiro, Sao Paulo en Lima €1798
  • Guayaquil en Quito €1757
  • Beijing, Guangzhou en Shanghai €1799
  • Singapore €1817
  • Las Vegas €1997
  • Toronto en Montreal €1895

Zoals gebruikelijk zijn ook tarieven naar de Antillen voordelig in World Business Class; Curacao vanaf €1396, Sint Maarten en Aruba vanaf €1595.

 KLM World Business Class
Ontspannen op vakantie

Voorwaarden

Met deze voordelige tarieven profiteer je helaas niet van de gebruikelijke flexibiliteit van een Business Class ticket. Zo is er een minimumverblijf van 7 nachten (m.u.v. New York) en kan je de boeking niet wijzigen. De maximum verblijfsduur is 1 maand. Wel spaar je de gebruikelijke World Business Class miles bij Flying Blue. De prijzen zijn wel afhankelijk van beschikbaarheid.

Ga jij een vlucht boeken naar een van de World Business Class zomervoordeel bestemmingen?

Reacties

  1. rezag zegt

    Dit WBC tarief naar Curacao is relatief goedkoper dan de Economy fare die zij nu neerzetten als aanbieding. In de zomer van 2015 heb ik ook van dit WBC tarief naar Cura gebruik gemaakt toen bleek dat Eco comfort rond de euro 1000 was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *