Winnaar 2500 Norwegian Reward Cashpoints

norwegian reward

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Naar aanleiding van het overschrijden van de kaap van 5 miljoen leden van het Norwegian Reward loyaltyprogramma, was Norwegian Airlines zo genereus om 2500 Cashpoints uit te delen aan een lezer van InsideFlyer. De winnaar is nu bekend!

Tijdens de afgelopen weken organiseerden we in samenwerking met Norwegian Airlines een fotowedstrijd. Het was de bedoeling om een foto te maken van een Boeing 737-800 met Anne-Cath Vestly op de staart. Het toestel met call-sign EI-FVM zou gedurende de loop van deze wedstrijd verschillende Europese vliegvelden aan doen.

We kunnen nu de naam bekend maken van de winnaar. Het betreft Johnny Yttervik uit Noorwegen. Hij nam deze foto op het vliegveld van Oslo.

norwegian reward
Photo credit Johnny Yttervik

We hebben contact opgenomen met Johnny nadat we hem het goede nieuws hebben gemeld. Via een paar vraagjes willen we jullie graag aan hem voorstellen:

Wat kan je ons vertellen over je reizen?

“Ik vind het geweldig om met Norwegian te vliegen en op die manier Cashpoints te verzamelen. Ik fotografeer graag vliegtuigen en reis daarom relatief veel door Noorwegen. Daarnaast heb ik ook redelijk wat reizen door Europa gepland om op die manier ook weer punten te sparen en natuurlijk vliegtuig op de gevoelige plaat vast te leggen! Het is al ongeveer 2 jaar een hobby en door de Cashpoints kan de financiële last verlicht worden.”

Waar heb je deze foto geschoten?

“Deze foto heb ik gemaakt op het vliegveld van Oslo-Gardemoen. Dit was op de dag dat de 737-800 de Dreamliner van Norwegian verving die naar Barcelona zou vliegen. Een splinternieuw vliegtuig met één van mijn favoriete auteurs uit m’n jeugdtijd op de staart. Ik hoop alleen stiekem dat mijn vlucht naar Barcelona toch met de 787-8 wordt uitgevoerd ;-).”

Waar ga je de gewonnen Norwegian Reward Cashpoints voor gebruiken?

“Ik had eigenlijk helemaal niet gehoopt om iets te winnen. Ik stuur wel meer foto’s in voor dergelijke wedstrijden en had tot op heden nog nooits iets gewonnen. Ik kijk er naar uit om de Cashpoints te gebruiken, maar weet op dit moment nog niet voor wat. Ik droom er stiekem van om ooit op de jumpseat te mogen zitten in de cockpit.”

InsideFlyer en Norwegian wensen Johnny het allerbeste toe en wensen hem veel plezier bij het gebruik van z’n gewonnen Cashpoints!

Wil jij meer te weten komen over het verdienen van of gebruik van Cashpoints? Neem dan snel een kijkje op de website van Norwegian Rewards.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *