WIN 2500 Norwegian Reward Cashpoints2 min leestijd

norwegian

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

CONTEST GESLOTEN (16 MEI 2017) : DE WINNAAR ONTVANGT BINNENKORT EEN BERICHT. HARTELIJK DANK VOOR JE DEELNAME!

Norwegian Airlines is misschien niet zo’n bekende speler binnen de Benelux, maar deze Noorse luchtvaartmaatschappij is vorig jaar uitgeroepen tot low-cost carrier van 2016. Daarnaast wonnen ze vorig jaar ook de Aircraft Operator award tijdens de Aviation Industry Awards in Dublin.

Het loyaltyprogramma van Norwegian Airlines, Norwegian Reward, heeft de laatste jaren een ongekende groei gemaakt. In de UK alleen zijn er al meer dan 700.000 leden. Er zijn zoveel mensen die zich hebben geregistreerd om cashpoints te verzamelen, dat ze recent de kaap van 5 miljoen leden zijn overschreden.

norwegian

Speciale livery

Om de kaap van 5 miljoen leden te vieren hebben ze één van hun recente Boeing 737-800 voorzien van een speciale livery. Het is niet de eerste keer dat ze dit doen. In het jonge verleden van de airline hebben ze reeds verschillende publieke figuren op hun vliegtuigen gezet.

Ditmaal hebben ze op het toestel met call sign EI-FMV de afbeelding van Anne-Cath Vestly, een Noorse schrijfster van kinderboeken. Het toestel is sinds maart dit jaar in gebruik genomen en is vooral actief binnen Europa.

Wedstrijd

Norwegian Airlines heeft besloten om in samenwerking met InsideFlyer een fotowedstrijd te organiseren. Je maakt kans om 2500 Cashpoints te winnen. Wat moet je doen om aan de wedstrijd deel te nemen? Dit is simpel:

Aan elke wedstrijd zijn natuurlijk een aantal regels verbonden:

  • De foto moet door jezelf gemaakt zijn, foto’s die van het internet geplukt zijn worden niet toegelaten;
  • Je mag slechts één keer deelnemen, dus 1 foto wordt gezien als deelname, meerdere foto’s tellen niet;
  • Je dient de volgende hash tags te gebruiken: #EIFVM #norwegianreward #insideflyer ;
  • De wedstrijd loopt tot 24 april 23u59 Mountain Time (dit is 25 april 7u59 in België en Nederland).

Disclaimer: De winnaar van deze wedstrijd zal ten laatste twee weken na het afsluiten van de wedstrijd op de hoogte gebracht worden. De foto’s die gepost worden kunnen gebruikt worden op meerdere sociale media van InsideFlyer. InsideFlyer is niet verantwoordelijk voor foto’s die we om wat voor reden ook niet hebben ontvangen. Deze wedstrijd is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *