Win een hotelovernachting met de Accor Game, Riddle Room

Win een hotelovernachting met de Accor Game, Riddle Room

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Franse hotelketen Accor Hotels heeft nu wel een hele leuke actie. Je maakt namelijk bij het raden van de Riddle Room kans op een compleet verzorgde hotelovernachting met ontbijt. De komende weken moet je dan alleen via Facebook Messenger deelnemen aan een aantal raadsels. Deze raadsels geven je informatie om zo de geheime locatie van de Riddle Room te achterhalen. Via deze game van Accor Hotels probeert men je kennis te laten maken met de verschillende hotels van de keten.

De Accor Game

De Riddle Room, oftewel het raadsel van de kamer, kun je spelen via Facebook Messenger, heb je dus net je Facebookaccount opgezegd? Dan moet je er weer eentje maken. Via deze link kom je uit in je persoonlijke Facebook Messenger. Je moet dan wellicht even inloggen als dat niet automatisch is gebeurd.

In de periode van 13 juni t/m 14 juli 2018 zijn er in totaal 10 Riddle Rooms, waarvan de eerste 3 reeds zijn geweest. Wil je dus nog kans maken op een compleet verzorgde hotelovernachting, dan moet je gauw meespelen!

Per Riddle Room krijg je drie raadsels die je kunt proberen op te lossen. Mocht je de oplossing fout hebben, dan maak je nog steeds kans op de prijs. De raadsels helpen je namelijk het juiste hotel te raden.

Win een hotelovernachting met de Accor Game, Riddle Room

Win een hotelovernachting met de Accor Game, Riddle Room

Raden?

Weet je de locatie nog niet nadat je de verschillende raadsels hebt proberen op te lossen? Dan kun je natuurlijk altijd nog even via Google of op de website van Accor Hotels zoeken naar het juiste hotel.

Denk je het na de raadsels wel te weten? Geef het antwoord dan snel door aan de chatbot van Facebook Messenger. Accor geeft aan dat foute schrijfwijzen of spelfouten geen probleem zijn.

Ben jij de gelukkige winnaar?

Mocht je een van de hotelovernachtingen gewonnen hebben dan krijg je dit uiteraard van Accor Hotels te horen. Iedereen die het hotel goed heeft geraden doet automatisch mee. Uit elke Riddle Room worden er drie prijswinnaars gekozen. Deze krijgen via Facebook Messenger een bericht dat ze hebben gewonnen.

Jij wilt natuurlijk ook winnen? Klik gauw hier en speel mee! Veel plezier en succes 😀 !

Beeldmateriaal: Accor Hotels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *