Win €100 voor reisactiviteiten van Klook – InsideFlyer Adventskalender2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wat is Klook?

Klook is een boekingsplatform voor reisactiviteiten en services en biedt meer dan 100.000 ervaringen op meer dan 350 bestemmingen wereldwijd. Het one-stop-platform biedt reizigers de kans om de meest iconische activiteiten op hun bestemming te ervaren, waarvan de meest populaire in 5 categorieën zijn gegroepeerd:

  • Attracties en shows
  • Activiteiten en ervaringen
  • “Best foods”
  • Tours & bezienswaardigheden
  • Lokale transfers & wifi

Ze werken rechtstreeks samen met meer dan 10.000 reisaanbieders wereldwijd, waaronder namen als Disneyland Parijs, Legoland Californië en Big Bus Tours.

 

Reisaanbieders van Klook

Waar is Klook beschikbaar?

Klook biedt ervaringen op meer dan 350 locaties wereldwijd, waaronder Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Oceanië, Afrika, Zuid-Azië, Midden-Oosten en Noord-Amerika. Het hoofdkantoor in Hong Kong is goed voor de Aziatische focus, en aangezien enkele van de meest populaire bestemmingen voor velen van ons hier in Azië liggen, klagen we niet!

Win €100 aan reisactiviteiten van Klook

Vandaag maak je in de InsideFlyer Adventskalender kans op een voucher t.w.v. €100 van Klook.

Klik hier om kans te maken!

Hoe werkt het?

Middels deze link kom je bij de pagina terecht en kun je je inschrijven voor de prijs van de dag met je naam en email adres. Klik op het vakje van vandaag om toegang te krijgen.  Zo simpel is het! Je ontvangt dan ook meteen ieder dag de nieuwsbrief met de nieuwe prijs. Wil je dat niet? Je kunt je net zo goed op ieder moment weer uitschrijven.

Wat is er nieuw?

Je kunt door middel van een referral link extra deelnames verdienen. Na inschrijving ontvang je een unieke url die je met je vrienden en familie kunt delen. Doen zij mee via deze link ontvang je per persoon maar liefst 3 extra deelnames!

Voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen voor de InsideFlyer Adventskalender, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mail adres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

De InsideFlyer Adventkalender is mede mogelijk gemaakt door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *