Widerøe start route tussen Brussel en Bergen1 min leestijd

Wideroe start nieuwe route naar Brussel

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Noorse luchtvaartmaatschappij Widerøe start april volgend jaar met vluchten tussen Brussel en Bergen. Er is verder geen andere luchtvaartmaatschappij actief op deze route.

Widerøe van Brussel naar Bergen

Widerøe start in het voorjaar met de directe vluchten tussen België en Noorwegen. De eerste vlucht vertrekt op 12 april 2024.

De vluchten vertrekken op maandag en vrijdag. De luchtvaartmaatschappij zal de vluchten op deze route volgens deze dienstregeling uitvoeren:

  • WF1891 vertrekt om 13.45 uur uit Brussel (BRU) en komt om 15.40 uur aan in Bergen (BGO),
  • WF1890 vertrekt om 11.00 uur uit Bergen en komt om 13.00 uur aan in Brussel.

De vluchtduur bedraagt ongeveer twee uur. Op de route zet de luchtvaartmaatschappij een Embraer 190-E2 in. Dit is het nieuwste toestel in de vloot van de Noorse luchtvaartmaatschappij. In het toestel is plaats voor 110 passagiers. De stoelen staan in een 2-2 opstelling. Passagiers kunnen ook gebruik maken van een stopcontact en er is ook een gratis entertainmentsysteem beschikbaar tijdens de vlucht.

Widerøe start nieuwe route naar Brussel

Flynas en Singapore Airlines vanaf Brussel

De Saoedische luchtvaartmaatschappij Flynas start volgende maand ook met vluchten tussen Brussel en Jeddah. De eerste vlucht zal op 2 december 2023 vertrekken. Deze vluchten vertrekken op dinsdag, donderdag en zondag vanuit België met een Airbus A320neo. In april 2024 start ook Singapore Airlines met vluchten tussen Brussel en Singapore. De eerste vlucht vertrekt op 4 april 2024 met een Airbus A350-900.

Afbeeldingen ©Wideroe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *