Wellbeingconcept Holisteq opent op Schiphol1 min leestijd

Holisteq opent locatie op Amsterdam Airport Schiphol

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In Lounge 2 op Schiphol is onlangs een nieuw welnessconcept geopend met de naam Holisteq. Holisteq verenigt de werelden van wetenschap, techniek en holistische wellness. Daarmee voorziet het in een toenemende behoefte om stress terug te brengen, aldus het bedrijf.

Holisteq opent op Schiphol

Op Amsterdam Airport Schiphol kunnen reizigers nu gebruik maken van de Biohacking Orb. Deze Biohacking Orb is een pod met geluid, trillingen, infrarood, kleur en aromatherapie. De Nederlandse luchthaven is de eerste locatie ter wereld waar de pod voor consumenten te ervaren is. In totaal staan er drie pods op de luchthaven. Maar hier blijft het niet bij, het bedrijf wil in de toekomst nanelijk verder uitbreiden op Amsterdam Airport Schiphol en andere luchthavens.

Reizigers kunnen kiezen uit drie behandelingen. De Flo & Go behandeling duurt 15 minuten, de Flight Mode duurt 25 minuten en de Deep Rest duurt 35 minuten. Holisteq geeft aan dat de behandelingen bijdragen aan het algehele welzijn van de reizigers. Daarnaast helpt het bij het aanpakken van vluchtgerelateerde uitdagingen zoals het verminderen van stress en het reduceren van een eventuele jetlag.

Wellbeingconcept Holisteq opent eerste locatie op Schiphol

Lounge 2

Holisteq kun je vinden in Lounge 2 op de tweede verdieping. De locatie is achter de veiligheidscontrole. Je kunt zeven dagen per week gebruik maken van het aanbod en de locatie is geopend tussen 07.00 en 21.00 uur. De opening van het nieuwe wellnessconcept is een aanvulling op het huidige aanbod op de luchthaven, zoals XpresSpa, diverse masssagestoelen, spa toiletten, de Baby Care Lounge en het meditatiecentrum.

Amsterdam Airport Schiphol is sinds vorig jaar ook bezig met het vernieuwen van Lounge 1. Deze lounge zal voorzien worden van een Welcome/Goodbye-zone, The Cloud en Relax-zone. De luchthaven heeft de ambitie om de meest duurzame luchthaven ter wereld te zijn. Meer details over deze vernieuwing kun je vinden in dit artikel.

Amsterdam Airport Schiphol verbouwing herinrichting_lounge1_2_990x644

Afbeeldingen ©Schiphol

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Ha ha ha, pseudowetenschap met een maffe naam.

    De grootste onzin wordt daar ongetwijfeld razend duur verkocht. Vast zat mensen die er intrappen, 15 minuten trillen in zo’n biohacking dinges terwijl alle kleuren van de regenboog herhaaldelijk links en rechts voorbij zoeven is vast en zeker genoeg om alle kwalen te genezen, afgezien dan van pathologische ugoedgelovigheid.

    • F.J. zegt

      Ik wil het u zeker aanraden meneer of mevrouw Van Gooiland …. Wellicht dat het u nog een beetje positieve energie kan opleveren. Zo jammer… Al uw (meestal negatieve) reacties zegt meer over uzelf dan het desbetreffende artikel. Veel lezers zoals ik kunnen wel genieten van Insideflyer.nl. Dus laat onzin alstublieft achterwege.. Alvast dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *