Wat is het nieuwe Kimpton Secret Password?

Wat is het nieuwe Kimpton Secret Password?

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is altijd leuk om een extra presentje te krijgen bij aankomst in je hotel. De Kimpton hotels, aangesloten bij IHG, hebben eens in de zoveel tijd een Secret Password. Met dit Secret Password krijg je verschillende voordelen bij een van de verschillende Kimpton hotels. Inmiddels is er weer een nieuw Kimpton Secret Password, waarover je hier meer leest.

Inchecken

Net als in elk hotel wereldwijd, check je ook bij aankomst in een Kimpton hotel in. Afhankelijk van een eventuele IHG-status ontvang je de geboekte kamer met verschillende voordelen. Het mooie van het Secret Password is dat dit los staat van je status. Benoem het password en je komt dan direct in aanmerking voor verschillende voordelen. Deze voordelen verschillen echter per hotel. Je kunt hierbij denken aan een gratis upgrade, een voucher voor een drankje aan de bar, gratis parkeren tijdens je hotelovernachting of zelf een gratis ontbijt. Tijdens een recent verblijf in het Kimpton de Witt Amsterdam ontving ik een fles wijn, chocolaatjes en gemixte pinda’s. Uiteraard kan het dus ook een ander voordeel of geschenk zijn.

Benieuwd naar een verblijf in het Kimpton De Witt Amsterdam, lees en bekijk dan deze review over dit hotel.

Wat is het nieuwe Kimpton Secret Password?

Wat is het nieuwe Kimpton Secret Password?

Vanaf heden is er dus weer een nieuw Kimpton Secret Password. Noem deze geheime code bij het inchecken in het hotel. De code is de komende periode ‘No More Sweatpants’. Hierna zul je in het hotel te horen krijgen wat je voordeel is.

Wat is het nieuwe Kimpton Secret Password?

Het nieuwe Kimpton Secret Password is geldig tot en met 6 september 2021. Dus de huidige zomer kun je onder andere in Nederland genieten van passende voordelen in het Kimpton De Witt. In Europa zijn verder zeven verschillende andere locaties waar een Kimpton Hotel te vinden is. Hierbij kun je onder andere denken aan een Kimpton in Barcelona, Londen en binnenkort ook in Parijs.

Op welk voordeel hoop jij tijdens je verblijf in het Kimpton?

Bron & Beeldmateriaal: Kimpton Hotels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *