Vrolijk Kerstfeest gewenst aan iedereen!1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Sta mij toe om iedereen een vrolijk Kerstfeest te wensen vanwege het hele team van InsideFlyer NL! Het is de tijd van het jaar dat we met geliefden en familie rond de tafel zitten. Een periode waarin we een overvloed aan eten verwerken en ons zondigen aan wat drankjes.

Geniet van deze dagen met je naasten. Maar sta ook eens stil bij het feit hoe gelukkig we onszelf mogen prijzen. Als frequente reiziger hebben we de kans om stukken van de wereld te ontdekken. We vliegen naar allerlei bestemmingen en overnachten in luxe hotels. We verdienen flink onze kost en kunnen daardoor meermaals op vakantie.

Jammer genoeg zijn er anno 2016 nog steeds flink wat mensen die het met minder moeten stellen. Mensen die in armoede leven of zelfs geen dak boven hun hoofd hebben. Denk daar soms eens over na, over het feit dat niets in het leven vanzelfsprekend is. Het gaat niet enkel over armoede, maar ook mensen die dag in dag uit strijden tegen een chronische ziekte. Zij krijgen nooit de kans om van deze luxe te genieten.

Daarom is het zo fijn om te delen met elkaar, zowel in kennis als in voorspoedigheid. Maak iemand blij door hen een hart onder de riem te steken in moeilijke tijden!

Vrolijk Kerstfeest!

Lionell
Eindredacteur InsideFlyer NL

Reacties

  1. Arjan69 zegt

    Beste teamleden van InsideFlyerNL. Ook voor jullie fijne feestdagen en bedankt voor al jullie bijdragen in het afgelopen jaar!
    Sinds de omslag naar InsideFlyer is er heel wat in positieve zin veranderd en blijven de bijdragen structureel doorkomen, top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *