Vlieg een stuk goedkoper met de Star Alliance Mileage Bargains

Meer bestemmingen in VS en Azië met Lufthansa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Miles & More Mileage Bargains kun je vaak flink besparen op je award ticket. Dit loopt op tot een korting van 50% op veel bestemmingen in Europa en daar buiten. Je kunt vertrekken vanuit Duitsland, maar ook diverse landen in Europa zoals Nederland, België of Verenigd Koninkrijk. Je kunt echter ook starten in de landen die deze maand deelnemen, zoals Japan of de Verenigde Staten.

Tijdens de Mileage Bargains voor januari kun je reizen tussen 1 juni en 15 juli 2019. Het boeken moet gebeuren voor het einde van deze maand.

Miles & More Mileage Bargains februari 2019

Deze maand zijn er weer een aantal bestemmingen waar je voor ongeveer de helft naar toe kunt vliegen. Je kunt bijvoorbeeld naar:

  • Economy class retour naar Barcelona voor 15.000 miles
  • Business class retour naar Helsinki voor 25.000 miles
  • Economy class retour naar Miami voor 30.000 miles
  • Business class retour naar Dubai voor 40.000 miles
  • Business class retour naar Montreal voor 55.000 miles

Let er wel op dat hier nog toeslagen bovenop komen. Deze kunnen oplopen tot een paar honderd euro. Het is daarom altijd goed om af te wegen of een ticket zonder miles goedkoper is dan dat je de punten inzet (zeker met de lage tarieven die je regelmatig ziet richting de Verenigde Staten).  Alle bestemmingen die meedoen aan de Miles & More Mileage Bargains kun je op deze pagina vinden. Staat een betreffende bestemming niet meer op de website? Dan is er geen beschikbaarheid meer naar die bestemming.

Miles & More Mileage Bargains Februari

Miles & More Mileage Bargains

De Miles & More Mileage Bargains hebben een eigen website waardoor je deze deals makkelijker kunt zoeken. Per land verschillende Miles & More Mileage Bargains en de luchthavens kun je wijzigen onder ‘filters’.

Met de filters kun je aangeven vanuit welk land je wilt vertrekken, vanaf welke luchthaven en naar welke luchthaven, hoeveel miles je wilt besteden (in staffels van 10.000 miles), in welke reisperiode je wilt reizen, in welke klasse je wilt reizen en met welke luchtvaartmaatschappij je wilt vliegen. Op die manier kun je gemakkelijk een bestemming zoeken waar je naar toe wilt vliegen met het aantal miles dat je hebt. Het is niet mogelijk om een miles te kopen, zoals dat wel bijvoorbeeld bij Flying Blue mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *