Vermenigvuldig je Flying Blue Miles en ontvang tot 25% bonus1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Sinds eind vorig jaar is het mogelijk om je Flying Blue miles te verdubbelen. Tot 21 september krijg je daarbij een bonus die kan oplopen tot 25%. De miles kun je gebruiken voor bijvoorbeeld de Promo Rewards.

Flying Blue miles vermenigvuldigen met 25% bonus

Het vermenigvuldigen van je Flying Blue miles kan tegen een bijdrage. Met de ‘Accelerate Miles’ kun je dit doen voor de miles die je in de kalendermaand daarvoor hebt gespaard. Deze maand kun je dat dus doen voor de miles die je in augustus hebt gespaard. Je kunt daarbij kiezen om het x4, x6 of x12 te vermenigvuldigen. Heb je bijvoorbeeld de afgelopen maand 10.000 miles verdiend, dan kun je dit nu tot 120.000 miles aanvullen. Daarbovenop kun je dan tot 25% bonus miles verdienen.  Je kunt in je account zien wat de kosten zijn en hoeveel bonus miles je ontvangt tijdens deze promotie. Daarvoor moet je inloggen op de KLM website en onder je Flying Blue profiel kun je dan naar ‘miles vermenigvuldigen’. Daar vind je ook alle voorwaarden.

Er zit wel een limiet aan het aantal punten dat je kunt vermenigvuldigen. Dat kan maximaal 300.000 miles per maand zijn en 1.000.000 per kalenderjaar. Het is niet altijd de goedkoopste optie om via de Accelerate Miles extra miles te sparen. Het kopen van miles kan namelijk wel eens goedkoper zijn. Regelmatig is er een promotie waarbij je een bonus ontvangt.

KLM B787 Dreamliner, Flying Blue Miles Vermenigvuldigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *