Verdien triple Club Eurostar punten op verblijven bij Accor3 min leestijd

Eurostar, Business Premier, Review

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Club Eurostar en Accor ALL hebben op dit moment een promotie lopen waarbij je triple Club Eurostar punten kunt verdienen op verblijven bij Accor. Recentelijk schreven we op InsideFlyer nog een uitgebreide handleiding over het verdienen en besteden van Club Eurostar punten.

Club Eurostar triple punten bij Accor

Club Eurostar werkt al een aantal jaren samen met Accor ALL. Daardoor is het mogelijk om tussen beide loyaliteitsprogramma’s punten over te zetten. Indien je nog geen lid bent bij Club Eurostar kun je via deze link een account aanmaken. Normaliter is het overzetten van punten vanuit Accor ALL naar Club Eurostar niet bepaald een goed idee, aangezien de waarde van deze punten dan behoorlijk achteruitgaat. Voor 4.000 Accor ALL punten krijg je namelijk maar 350 Club Eurostar punten. Maar aangezien beide programma’s nu een promotie hebben kan het interessant zijn om je hiervoor aan te melden als je veel met Eurostar reist.

Novotel Club Eurostar Accor
Verdien tijdelijk triple Club Eurostar punten op verblijven bij Accor. (Foto: InsideFlyer – MdTurck)

De promotie geldt op verblijven van 15 juli t/m 15 september 2022. Alleen verblijven in Europa komen in aanmerking voor triple punten. Je dient je verblijf wel te boeken tussen 15 juli en 30 augustus 2022. Op geboekte verblijven voor of na deze datums verdien je dus geen triple punten. Ook dien je je verblijf direct via Accor te boeken en dus niet via bijvoorbeeld booking.com, Momondo of Expedia. Zorg er daarnaast ook voor dat je je voorkeuren in het Accor ALL programma op Club Eurostar staan. De punten worden na je verblijf vrijwel direct bijgeschreven op je Club Eurostar account. Dit kan echter tot wel 6 weken duren en dit gebeurt tijdens deze promotie ook in twee aparte transacties. In de voorwaarden staat verder niks over het maximum aantal verblijven dat je kunt boeken om triple punten te verdienen. Meer informatie over deze promotie vind je op de website van Accor.

Punten besteden bij Club Eurostar

Het besteden van Club Eurostar punten is niet revenue-based. Dit betekent dat er grofweg altijd een vast aantal punten gevraagd wordt per rit. Het maakt niet uit of je nu van Londen naar Amsterdam, Brussel of Parijs reist. Club Eurostar heeft onlangs wel de zogeheten Anytime tickets geïntroduceerd. Op bepaalde drukke momenten betaal je de helft meer. Op de meeste momenten betaal je echter het laagste tarief. Dit ziet er als volgt uit:

  • Standard: Je betaalt 1.000 punten voor een normaal ticket en 1.500 voor een Anytime ticket
  • Standard Premier: Je betaalt 2.000 punten voor een normaal ticket en 2.500 voor een Anytime ticket
  • Business Premier: Je betaalt 3.000 punten voor een Anytime ticket
Club Eurostar Accor
De Business Premier klasse. (Foto: insideFlyer – Goffe de Boer)

Als je dus normaliter 250 punten verdient op je verblijf bij Accor, krijg je dus nu 750 punten op je account bijgeschreven. Hierdoor spaar je 3x zo snel voor een gratis treinrit met Eurostar.

Conclusie

Dit is een interessante promotie als je veel met Eurostar reist en daarnaast veel in Accor hotels verblijft. Normaliter is het overzetten van punten tussen beide programma’s namelijk niet bepaald interessant maar dat is dus anders tijdens deze promotie.

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer – Goffe de Boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *