Verdien status miles bij Etihad Guest als je punten overschrijft

Boeing 787 Dreamliner van Etihad stijgt op (Bron: Etihad)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je nu punten laat overschrijven naar Etihad Guest vanuit een ander programma, dan kun je hier nu ook status miles voor ontvangen. Deze tellen mee voor een status binnen het loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij. Deze promotie loopt tussen 15 juli en 30 augustus 2020.

Etihad Guest – verdien status miles

Er zijn diverse programma’s die je kunt gebruiken om je miles over te schrijven. Daarbij kun je denken aan Hilton, Marriott, IHG of Hyatt. Om in aanmerking te komen voor deze promotie moet je minimaal 5.000 punten overschrijven.

Tijdens de promotie kun je maximaal 20.000 status miles ontvangen. De elite miles zullen binnen 10 werkdagen bijgeschreven worden als de promotie afgelopen is, in dit geval 30 augustus 2020.

Binnen het programma zijn er deze niveau’s:

  • Silver – 25.000 elite miles per jaar
  • Gold – 50.000 elite miles per jaar
  • Platinum – 125.000 elite miles per jaar

Als je de punten overschrijft tijdens deze promotie, kun je dus een heel eind komen voor het Silver niveau. Het kan ook een manier zijn om makkelijker een hoger niveau te halen als er al een aantal hebt, gezien alle (in)reisbeperkingen. Hier kun je alle voordelen vinden van elk niveau.

Weer dagelijks naar Amsterdam en Brussel

Vanaf 1 september zal Etihad Airways dagelijks gaan vliegen tussen Abu Dhabi en Amsterdam Schiphol. De vluchten worden uitgevoerd volgens dit schema:

  • EY77 vertrekt om 08:25 uur uit Abu Dhabi en komt om 13:35 uur aan in Amsterdam
  • EY78 vertrekt om 15:15 uur uit Amsterdam en komt om 23:45 uur aan in Abu Dhabi

Deze vluchten worden dan uitgevoerd door een B787-10 Dreamliner. Dit toestel biedt plaats aan 267 passagiers in Economy Class. In de Business Class staan 32 stoelen in een 1-2-1 opstelling. Hierdoor heeft iedere passagier toegang tot het gangpad. De B787-10 van Etihad heeft geen First Class aan boord. Een review van een vlucht naar Abu Dhabi in de Dreamliner kun je hier vinden op InsideFlyer.

Naar Brussel zet de luchtvaartmaatschappij een kleinere B787-9 in. Vanaf september zullen deze vluchten ook dagelijks uitgevoerd worden.

Etihad Airways verlengt populair stop-over programma

Afbeeldingen ©Etihad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *