Verdien Flying Blue triple miles bij Air France-KLM1 min leestijd

Air France-KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je triple miles kunt verdienen op vluchten tussen Amsterdam en Parijs. Eerder deze maand maakte Flying Blue ook al de Promo Rewards bekend.

Triple miles bij Flying Blue

Leden van Flying Blue kunnen tijdelijk drie keer zoveel miles verdienen op boekingen die gemaakt zijn tussen tussen 12 mei en 12 juni 2023. Je reisdatum dient tussen 12 mei en 31 oktober te liggen. Deze promotie is helaas niet voor Flying Blue leden met een adres in Nederland. Helaas komen alleen leden met een adres in Oostenrijk, Kroatië, Tsjechië, Hongarije, Polen, Roemenië, Servië, Slovakije, Slovenië en Zwitserland in aanmerking komen om drie keer zoveel miles te verdienen. Je vlucht moet uitgevoerd worden door Air France en KLM. Op de route tussen Amsterdam en Parijs zijn dit ook de enige maatschappijen. Ook geldt er een maximaal aantal vluchten voor deze promotie. Dit mogen maximaal twee retourvluchten en vier enkele reizen zijn.

Air France-KLM breidt zone boarding verder uit
Verdien tijdelijk triple miles op vluchten tussen Amsterdam en Parijs. (Foto: Air France-KLM)

Om in aanmerking te komen voor deze bonus dien je je wel te registeren en dit kun je doen via deze link. Je dient je te registreren voor het maken van je eerste vlucht. Houd er verder ook rekening mee dat alleen retourvluchten en one-ways vanuit bovengenoemde landen in aanmerking komen voor deze promotie. De promotie is daarnaast alleen geldig voor vluchten in business class. Na het maken van je vlucht kan het tot zes weken duren voordat de bonusmiles worden bijgeschreven. De miles die je krijgt zijn gebaseerd op het tarief dat je hebt betaald voor je vlucht.

Uitgelichte afbeelding: Flying Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *