Verdien dubbele punten bij Accor in Spanje en Portugal2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tijdelijk dubbele punten kunt verdienen op verblijven in Spanje en Portugal. Ideaal voor deze zomer! Op dit moment heeft Accor ook een promotie lopen voor triple punten op verblijven in Duitsland.

Dubbele punten bij Accor in Spanje en Portugal

Deze zomer verdien je dubbele punten bij Accor op verblijven in Spanje en Portugal. Je verblijf dient wel te bestaan uit minimaal twee nachten. Registreren voor deze promotie is verplicht en dit kun je doen via deze link. Registreren kan tot 28 augustus 2022. Je verdient geen dubbele punten op boekingen die gemaakt zijn voor registratie. Er schijnt geen maximum aantal verblijven te bestaan voor deze promotie. Een overzicht van de deelnemende hotels vind je hier.

Dubbele punten, Accor, Novotel, Madrid
Verdien tijdelijk dubbele punten bij Accor op verblijven in Spanje en Portugal (Foto: InsideFlyer – MdTurck)

Er worden geen bonuspunten uitgereikt als je je verblijf volledig of deels met punten boekt. Zorg er ook voor dat je reserveert via de Accor boekingskanalen zoals de website of app. Een reservering via booking.com, Momondo of Expedia telt dus niet mee. Na je verblijf kan het tot 10 dagen duren voordat je Accor ALL punten worden bijgeschreven. In de meeste gevallen gebeurt dit echter sneller. Dit gebeurt wel in twee verschillende transacties. Je mag deze promotie helaas niet met andere promoties combineren. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Accor.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Uitgelichte afbeelding: Accor

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer – MdTurck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *