Emirates gaat weer tot drie keer per dag vanaf Schiphol vliegen1 min leestijd

Emirates Boeing 777-300ER (Bron: Emirates)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Emirates gaat vanaf het aankomende winterseizoen weer drie keer per dag vliegen tussen Dubai en Schiphol. Op dit moment vliegt de luchtvaartmaatschappij twee keer per dag tussen Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten. Eerder dit jaar vloog het nog maar een keer per dag naar Schiphol, maar inmiddels is er ook weer de tweede dagelijkse vlucht.

Emirates vaker naar Schiphol

Voor de uitbraak van Covid-19 vloog de luchtvaartmaatschappij ook drie keer per dag naar Schiphol. Daarvan werden twee van de drie vluchten uitgevoerd door een A380. De andere vlucht werd uitgevoerd door een B777-300ER. Met de start van het winterseizoen op 30 oktober ziet het schema er als volgt uit:

  • EK146 vertrekt om 10:35 uur uit Amsterdam en komt om 20:20 uur aan in Dubai, uitgevoerd met een B777-300ER. Deze vlucht vertrekt op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
  • EK148 vertrekt om 14:30 uur uit Amsterdam en komt de volgende dag om 12:10 uur aan in Dubai, uitgevoerd met een A380. Deze vlucht vertrekt dagelijks.
  • EK150 vertrekt om 22:00 uur uit Amsterdam en komt de volgende dag om 07:45 uur aan in Dubai, uitgevoerd met een B777-300ER. Deze vlucht vertrekt dagelijks.

Vanaf de luchthaven in Dubai kun je met de luchtvaartmaatschappij naar vele andere bestemmingen vliegen over de hele wereld. Naast Emirates kun je ook met KLM en Transavia vliegen naar Dubai. KLM vliegt zowel rechtstreeks naar deze bestemming als via een tussenstop in bijvoorbeeld Doha, Qatar.

Emirates, 50-jarig bestaan, VAE

Afbeeldingen ©Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *