Verdien dubbele elite qualifying miles bij TAP Portugal2 min leestijd

TAP

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

TAP Air Portugal heeft op dit moment een promotie lopen voor Miles&Go leden waarbij je dubbele elite qualifying miles verdient op je geboekte vluchten. TAP had in het verleden een status match lopen waarbij je snel elite status kon behalen door te matchen met bijvoorbeeld Flying Blue van KLM en Air France.

Dubbele elite miles bij TAP

Miles&Go is het loyaliteitsprogramma van TAP. Leden die hun vlucht boeken tussen 10 en 14 februari 2022 krijgen automatisch dubbele elite qualifying miles op hun account bijgeschreven. Je dient dus snel te boeken om deze binnen te halen. Je vlucht mag echter plaatsvinden tot en met 30 september 2022. Houd er wel rekening mee dat je geen dubbele miles krijgt op de zogeheten discount fares. Dit zijn de allergoedkoopste tarieven. Ook award tickets en tickets die zowel betaald zijn met cash en miles zijn uitgesloten bij deze promotie.

tap-portugal-nieuwe-business-class-2
Verdien dubbele elite qualifying miles bij Miles&Go op vluchten met TAP.

De dubbele miles die je krijgt zijn status miles en deze bepalen dus je elite status voor het komende jaar. Je krijgt dus geen extra miles bijgeschreven die je aan award vluchten of upgrades kunt besteden. Ook als je op dit moment al elite status hebt krijg je tijdens deze promotie geen extra miles bijgeschreven. Zorg ervoor dat je vlucht wordt uitgevoerd door TAP zelf en dus niet een partner. Ook moet de vlucht een TP vluchtnummer hebben. Na het maken van je vlucht kan het tot tien werkdagen duren voordat je miles op je account worden bijgeschreven. Meer informatie over deze promotie vindt je op de website van TAP. Meer over het loyaliteitsprogramma van TAP Air Portugal lees je hier.

Conclusie

Dit is een interessante promo als je je focus legt op het Miles&Go programma van TAP Portugal. In het verleden heeft dit programma meerdere malen een status match aangeboden. Deze promotie maakt het gemakkelijk om deze te behouden. TAP verkeert op dit moment echter niet in goede financiële situatie waardoor het boeken van vluchten in de verre toekomst risico’s met zich mee kan brengen.

Uitgelichte afbeelding: Airbus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *