Verdien Delta SkyMiles status met hotelverblijven en autohuur2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta SkyMiles heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tijdelijk status kunt verdienen met autohuur en hotelverblijven. Eerder dit jaar had het programma een vergelijkbare promotie lopen.

Verdien Delta SkyMiles status met autohuur en hotelverblijven

Dit is een interessante promotie als je op dit moment elitestatus probeert te halen bij Delta SkyMiles en daarnaast ook veel in hotels verblijft en aan autohuur doet. Tussen 13 mei en 8 september 2024 kun je namelijk extra EQD’s (Elite Qualifying Dollars) binnenhalen met hotelverblijven en autohuur. Hierbij is het wel belangrijk dat je op beide accounts dezelfde creditcard met jouw voornaam en achternaam gebruikt. Bovendien moet de boeking voor 24 juni a.s. gemaakt zijn. Je verdient alleen EQD’s op de tarieven van het hotel en de autohuur zelf. Dit is dus zonder eventuele belastingen en andere toeslagen. Na je verblijf of autohuur kan het tot 8 weken duren voor dat je de EQD’s in je account ziet verschijnen. Je dient via deze link te boeken.

Verdien tijdelijk EQD’s bij Delta met hotelverblijven en autohuur (Foto: InsideFlyer – Christian)

Je zou je echter wel kunnen afvragen of het nog wel zo interessant is om elitestatus bij Delta SkyMiles te hebben. Sinds dit jaar kun je dit namelijk alleen nog maar behalen met EQD’s. De elitestatus die je krijgt hangt dus volledig af van hoeveel geld je voor iets neerlegt. Nu zijn de mogelijkheden buiten de Verenigde Staten al helemaal beperkt aangezien je puur afhankelijk bent van alleen vluchten. Gelukkig heb je met deze promotie nu tijdelijk meer mogelijkheden om elitestatus bij Delta te behalen.

Slim idee?

Natuurlijk is het wel belangrijk om te weten dat aan het boeken van hotels en autohuur extra kosten zijn verbonden. Je kunt namelijk vaak via een derde partij een betere deal vinden. Overweeg voor jezelf dus wel of het de moeite loont om zo je elitestatus binnen te halen.

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer – Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *