Air France ook in de winter tijdelijk naar San Diego2 min leestijd

A350-900 Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

San Diego zit niet in het standaard netwerk van Air France, maar vliegt hier soms tijdelijk naar toe. Net zoals in juni vliegt de luchtvaartmaatschappij deze winter ook tijdelijk naar San Diego.

In de winter blijft Air France het netwerk in de Verenigde Staten versterken. De luchtvaartmaatschappij zet de route naar Denver en Phoenix uit de zomerdienstregeling voort.

Air France ook in de winter naar San Diego

Air France voert in juni vier vluchten uit tussen San Diego en Parijs Charles de Gaulle. Deze vluchten vertrekken op 2 en 6 juni 2024. Dit doet de luchtvaartmaatschappij vanwege de BIO International Convention in de Amerikaanse stad.

Van 7 tot en met 10 december is er de jaarlijkse bijeenkomst van de American Society of Hematology (ASH). Hematologieprofessionals komen hier samen voor vier dagen onderwijs, wetenschappelijke inzichten en het delen van de populairste onderwerpen op dit gebied.

Voor deze gelegenheid zet Air France opnieuw twee extra directe vluchten in naar San Diego. Deze vluchten vertrekken van Parijs Charles de Gaulle:

  • AF302 vertrekt op 6 december 2024 om 12.10 uur uit Parijs (CDG) en komt om 14.55 uur lokale tijd aan in San Diego (SAN)
  • AF303 vertrekt op 6 december om 17.05 uur lokale tijd uit San Diego en komt de volgende dag om 12.45 uur aan in Parijs
  • AF302 vertrekt op 10 december 2024 om 13.35 uur uit Parijs (CDG) en komt om 16.20 uur lokale tijd aan in San Diego (SAN)
  • AF303 vertrekt op 10 december om 18.30 uur lokale tijd uit San Diego en komt de volgende dag om 14.10 uur aan in Parijs

Ook Flying Blue Reward tickets beschikbaar

Deze vluchten zijn ook te boeken voor reizigers die niet naar de bijeenkomst van ASH gaan. Tevens zijn er Flying Blue Reward Tickets beschikbaar op deze route. Zo vlieg je bijvoorbeeld op 6 december van San Diego naar Parijs voor 20.000 Flying Blue Miles in Economy Class (+79,79 euro aan toeslagen), of voor 35.000 Flying Blue Miles in Premium Economy (+139,79 euro aan toeslagen).

Air France tijdelijk naar San Diego in de winter, er zijn ook Flying Blue reward tickets beschikbaar

Afbeelding ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *