Verdien British Airways Avios voor je AirBnb verblijf2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt met Airbnb een kamer of accomodatie huren over de hele wereld. Dit is een soort marktplaats waar particulieren een kamer of zelfs een heel huis aan kunnen bieden tegen een bepaalde prijs. De verhuurder en huurder worden door het platform direct met elkaar in contact gebracht. De Engelse luchtvaartmaatschappij British Airways heeft sinds 2019 een samenwerking met Airbnb. Hierdoor kun je Avios sparen die je daarna weer kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een gratis vlucht.

Verdien Avios met Airbnb

Door de samenwerking met de luchtvaartmaatschappij kun je tot 6 Avios per £1/€1/$1 verdienen:

  • Als het je eerste Airbnb verblijf is, dan ontvang je zes Avios punten per £1/€1/$1.
  • Heb je al vaker geboekt, dan ontvang je twee Avios punten per £1/€1/$1.

Om gebruik te maken van dit aanbod moet je via de portal op de website van British Airways boeken. Vervolgens klik je op ‘book now’ en vul je jouw British Airways Executive Club lidmaatschapsnummer in. Je kiest je accommodatie en rond de boeking af. De punten zullen vervolgens binnen 60 dagen na het boeken in je account staan. Het is wel belangrijk om je cookies ingeschakeld te hebben. De volledige voorwaarden kun je hier vinden op de website van British Airways.

British Airways is niet de enige luchtvaartmaatschappij die een samenwerking heeft met Airbnb. Je kunt namelijk ook punten sparen bij:

  • Delta – een punt per $ (ongeveer €0,86)
  • Qantas – een punt per AUD (ongeveer €0.61)

Vraag servicekosten terug

Airbnb rekent voor elk verblijf servicekosten. Deze worden aan zowel de verhuurder als de huurder in rekening gebracht. Volgens de rechtbank in Amsterdam is dit niet toegestaan. Het is namelijk niet de bedoeling dat je voor dezelfde servicekosten twee keer moet betalen. Er zijn nu meerdere instanties die voor jou de onterecht betaalde servicekosten bij Airbnb willen terugvragen. Wil je hier mee over weten, lees dan vind je hier meer informatie.

Voor je eerste boeking met Airbnb kun je €25,- tegoed krijgen. Dit kun je doen middels een Referral link van een huidige gebruiker. Ken je iemand die Airbnb gebruikt? Dan kun je die persoon vragen om zo’n link. Dit tegoed kun je gebruiken voor elke boeking van minimaal €250-. Deze korting wordt direct verrekend zodat je minder hoeft te betalen voor je eerste accommodatie of ervaring. Ook krijg je €10,- korting op je eerste ervaring van €40,- of meer.

Airbnb

Afbeeldingen ©Airbnb. H/T FrequentMiler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *