Verdien 888 bonuspunten bij Accor. in Zuidoost Azië1 min leestijd

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade (Bron: Accor)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 888 bonuspunten kunt krijgen op een verblijf van minimaal 2 nachten in Zuidoost-Azië.

888 bonuspunten bij Accor

De promotie geldt van 18 januari t/m 30 april 2022. Je dient je voor deze promotie voor 18 februari 2022 te registreren en dit kun je doen via deze link. Boekingen die gemaakt zijn voor deze datum tellen helaas niet mee. Vervolgens dien je een verblijf van minimaal 2 nachten te boeken in een van de volgende landen: Singapore, Maleisië, Indonesië, Thailand, Vietnam, Cambodia, Laos, Myanmar, Filipijnen, Malediven en Zuid-Korea. De promotie is geldig op één verblijf. Indien je meerdere verblijven hebt geboekt telt alleen het eerste in aanmerking komende verblijf mee.

Accor Azië
Verdien 888 bonuspunten op verblijven bij Accor in Azië. (bron: Accor)

888 bonuspunten vertegenwoordigen nog geen € 20,-. Dat is natuurlijk niet veel maar altijd mooi meegenomen. De punten worden normaliter 10 dagen na het uitchecken op je account bijgeschreven. Maar in veel gevallen gebeurt dit al sneller. Helaas kun je deze promotie niet combineren met eventuele andere promoties die Accor op dit moment heeft lopen. Indien je je wel hebt geregistreerd voor een andere promotie verdien je alleen het hoogste aantal bonuspunten van die promotie. Verblijven die betaald zijn met rewards punten tellen echter niet mee voor deze promotie.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Uitgelichte afbeelding: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *