Verdien 8000 Flying Blue miles voor €64

PointsHound logo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Pointshound.com is een website waarbij klanten door het boeken van hotelovernachtingen punten (miles) kunnen sparen in een loyaliteitsprogramma naar keuze. Het Flying Blue spaarprogramma van Air France / KLM is ook een partner van Pointshound.com en momenteel is er weer een aantrekkelijke aanbieding.

Flying Blue

Via ons forumlid Searcher werden we afgelopen week al geattendeerd op een nieuwe actie van PointsHound. Als je namelijk via de site minimaal twee hotelovernachtingen boekt als nieuwe gebruiker, ontvang je 8.000 Flying Blue miles! De actie geldt tot 30 november 2016.

Via deze link kun je de de hotelovernachtingen boeken.

PointsHound Flying Blue Promo

Vorige actie gemist?

Begin deze maand was er een soortgelijke actie via PointsHound waarbij je zelfs 12.000 Flying Blue miles kreeg voor twee hotelovernachtingen! Deze actie was eigenlijk bestemd voor Corporate leden van KLM, maar nergens stond in de voorwaarden dat overige leden niet mee mochten doen. Via ons forum werden ervaringen en tips uitgewisseld en al snel kwamen de verhalen door dat de punten al snel na het verblijf bijgeschreven waren op het Flying Blue account.

Heb je deze vorige deal gemist? Dan kun je nu alsnog meedoen voor deze nieuwe aanbieding. Hoewel minder mooi dan de vorige deal, nog steeds een goedkope manier om je Flying Blue saldo wat op te hogen!

Op zoek naar een hotel

Ga je op reis naar het buitenland en heb je een hotel nodig? Dan kan dit een leuk extraatje zijn. Maar heb je geen hotelovernachting nodig, maar wel de Flying Blue punten? Dan moeten we op zoek naar een hotel wat dichter in de buurt voor een zogenaamde ‘mattres run’.

Bij de vorige actie waren er een paar populaire hotels, enkel vanwege de prijs. Zoals hotel De Duif in Lisse.

pointshound hotel

Twee nachten voor totaal €64 zijn te boeken (willekeurige datum in maart), maar zo zijn er nog vele andere opties. Iets duurder, maar wat op het eerste gezicht best aantrekkelijk uitziet:

pointshound hotel

Filter

Het kan goed zijn dat er goedkopere en/of betere hotels te vinden zijn. Om de goedkoopste hotels te vinden, kun je klikken op het filter, rechtsboven op de pagina:

pointshound filter

Vervolgens klik je bij Prijs bij ‘Sorteren op’ en op het hokje met één $-teken voor de goedkoopste hotels. Met het knopje Aanmelden verlaat je het filter weer en krijg je de goedkoopste hotels in beeld.

pointshound filter instellen

Boeken

Je kunt de hotelovernachtingen vastleggen door in te loggen met je Flying Blue nummer. De site haalt je gegevens op van je Flying Blue account en je kunt dan direct de betaling doen. Heb je meegedaan met de vorige promo, dan mag je (officieel gezien) niet meedoen met deze actie. Ik heb geen idee of daar controle op is, dus wie weet is een ‘double dip’ mogelijk!

  • Je moet bij de boeking inloggen met je KLM Flying Blue nummer
  • Het aanbod geldt alleen bij boeking via deze link
  • Het aanbod geldt alleen voor boekingen gemaakt tot 30 november 2016
  • Het aanbod geldt alleen voor mensen die nog nooit eerder via Pointshound.com geboekt hebben.

In deze forum-topic kun je meepraten over deze PointsHound promo!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *