Verdien 7.500 bonuspunten bij Wyndham Rewards1 min leestijd

Wyndham, Wyndham Rewards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wyndham Rewards heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je in totaal 7.500 bonuspunten kunt verkrijgen. De promotie is echter niet voor iedereen beschikbaar. In dit artikel lees je er alles over.

7.500 bonuspunten bij Wyndham

Verblijf je zeer frequent in Wyndham hotels? Dan is de kans aanwezig dat je in aanmerking komt voor deze promotie om in totaal 7.500 bonuspunten te verdienen. Er bestaat daarom echter een kleine kans dat je geselecteerd bent. Indien dit wel het geval is hoef je je simpelweg alleen maar te registreren en een overnachting van slechts één nacht te boeken in een van de vele Wyndham hotels wereldwijd. Bij deze promotie is er geen start- en einddatum. Dit betekent dus dat de promotie geldt totdat Wyndham deze beëindigt.

Wyndham, bonuspunten
Verdien 7.500 bonuspunten bij Wyndham. (bron: Wyndham)

Houd er rekening mee dat je je verblijf rechtstreeks via de Wyndham website of de app boekt. No show boekingen zijn niet geldig. Gewoon een hotel boeken en niet inchecken kan dus niet. Je bonuspunten worden normaliter 2 tot 4 weken na het uitchecken bijgeschreven. In veel gevallen is dit echter nog sneller.

Punten besteden

Wyndham Rewards punten kun je vervolgens besteden aan gratis hotelovernachtingen. Deze kun je boeken voor 7.500, 15.000 en 30.000 punten per nacht. In Nederland en in de rest van Europa zijn aardig wat Wyndham hotels te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het Days Inn By Wyndham Rotterdam City Centre.

Uitgelichte afbeelding: Wyndham

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *