Verdien 500 bonuspunten bij deze nieuwe Hyatt hotels1 min leestijd

Hyatt Figueroa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij een aantal nieuwe hotels van Hyatt kun je tot 28 februari 2022 in totaal 500 bonuspunten per verblijf verdienen. Ben je nog geen lid van World of Hyatt? Dan je jezelf via deze link een account aanmaken. De promotie geldt ook voor nieuwe leden.

500 bonuspunten bij World of Hyatt

Hyatt opent regelmatig nieuwe hotels en om dat te vieren geeft de hotelketen 500 bonuspunten weg aan de eerste gasten. Voor deze promotie is het niet nodig om je te registeren. Boek simpelweg je verblijf en dan worden deze 500 bonuspunten automatisch bijgeschreven. In sommige gevallen kan het echter wel 3 tot 4 weken duren voordat je de punten ontvangt.

Onlangs opende Hyatt het 1000e hotel en om dat te vieren werd deze bonus tot 30 juni zelfs verhoogd tot 1.000 bonuspunten. Tot en met 31 januari 2022 kun je 500 bonuspunten verdienen op verblijven in de volgende hotels:

Hyatt 500 bonuspunten

Hyatt 500 bonuspunten

Hyatt 500 bonuspunten

In deze lijst zitten zeker een aantal interessante hotels. Voor reizen binnen Europa kun je denken aan het IL Tornabuoni Florence en Hyatt Centric Cambridge. Je kunt deze punten gebruiken om gratis overnachtingen te boeken, maar je kunt deze ook inzetten voor Points & Cash overnachtingen. Je betaalt dan een deel van je overnachting met punten en de helft van het standaard tarief. Meer informatie daarover kun je in dit artikel lezen op InsideFlyer.

Conclusie

Tot en met 28 februari 2022 kun je 500 bonuspunten verdienen op verblijven van een aantal Hyatt hotels. Voor deze promotie is het niet nodig om je te registeren. Je moet wel lid zijn van het loyaliteitsprogramma van Hyatt natuurlijk. Dit is een interessante promotie als je al van plan was om in een van deze steden een hotel te boeken. 500 bonuspunten per verblijf is altijd mooi meegenomen.

Bron- en beeldmateriaal: Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *