Verdien 4x punten op verblijven bij Accor in Dubai1 min leestijd

Accor Dubai

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tijdelijk 4 keer zoveel punten kunt verdienen op verblijven in Dubai. Een paar weken geleden had de Franse hotelketen ook al een promotie lopen waarbij je 1.000 bonuspunten kon verdienen als Classis lid.

4x punten op Accor verblijven in Dubai

De promotie geldt op verblijven van 7 juni t/m 15 september 2023. Je dient je verblijf echter wel te boeken op of voor 28 juni. Uiteraard dien je je voor deze promotie ook te registreren en dit kun je doen via deze link. Geboekte verblijven voor registratie komen helaas niet in aanmerking om de bonuspunten te verdienen. Je kunt de bonus maximaal drie keer verdienen. Elk verblijf moet wel minimaal uit twee nachten bestaan. Opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel worden gezien als één verblijf.

Accor Dubai
Verdien tijdelijk 4x punten op verblijven van Accor in Dubai. (Foto: Accor)

Blijkbaar wil Accor een hogere bezettingsgraad in de hotels in Dubai tijdens deze warme zomermaanden. Daar zijn de temperaturen namelijk boven de 40 graden. De promotie is namelijk voor alle Accor ALL leden en het maakt daarbij niet uit welke status je hebt.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Uitgelichte afbeelding: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *