Verdien 25% bonus Avios bij overschrijven hotelpunten2 min leestijd

British Airways ontvangt bijna haar eerste Boeing 787-10

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je nu punten laat overschrijven van bepaalde loyaliteitsprogramma’s van hotels naar British Airways Avios, dan ontvang je daar nu 25% bonus Avios voor. Deze miles tellen niet mee voor een eventuele elite status, maar kun je wel inwisselen voor bijvoorbeeld award vluchten of upgrades. Deze promotie loopt tot 25 april 2022.

Avios – verdien 25% bonus miles

Tijdens de promotieperiode ontvang je de 25% bonus als je punten overschrijft naar British Airways Avios vanuit deze loyaliteitsprogramma’s:

  • Marriott Bonvoy – vanaf 9.000 punten
  • IHG One Rewards – vanaf 10.000 punten
  • World of Hyatt – vanaf 5.000 punten
  • Radisson Rewards & Radisson Rewards Americas – vanaf 2.000 punten

Normaliter kun je bijvoorbeeld Marriott Bonvoy punten overschrijven in een 3:1 ratio, met 5.000 bonus bij 60.000 punten. Op die manier ontvang je normaliter 25.000 Avios voor 60.000 Marriott Bonvoy punten. Tijdens deze promotie is dit dan verhoogd naar 31.250 Avios.

Het is niet noodzakelijk om je te registreren voor deze promotie. De bonus punten worden binnen vier tot zes weken bijgeschreven in je account. De datum van de overschrijving moet binnen de promotieperiode vallen. Worden de punten later bijgeschreven bij British Airways, dan is dit geen probleem. De volledige voorwaarden kun je hier vinden.

Award ticket boeken

Let er wel op dat als je een award vlucht boekt, er nog toeslagen zijn die je moet betalen. Deze hangen af van de bestemming en met welke luchtvaartmaatschappij je vliegt. Dit kan behoorlijk oplopen als je met British Airways vliegt. Vlieg je met een partner luchtvaartmaatschappij zoals Cathay Pacific, dan zijn deze toeslagen vaak al een heel stuk minder.

Wil je een award ticket boeken maar heb je nog niet genoeg punten, dan kun je ook gebruik maken van Miles & Money. Dan betaal je een deel met Avios en een ander deel betaal je cash. Meer informatie daarover kun je in deze BA Executive Gids vinden op InsideFlyer.

British Airways 25% Avios

Afbeeldingen ©BritishAirways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *