Verdien 2.500 bonuspunten op verblijven bij Marriott1 min leestijd

marriott

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott Bonvoy heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 2.500 bonuspunten kunt verdienen op je hotelverblijven in bepaalde landen in Europa. Momenteel loopt er ook een zelfde soort promotie voor alle landen.

2.500 bonuspunten bij Marriott

Tot 30 november 2021 heeft Marriott Bonvoy een promotie lopen waarbij je 2.500 bonuspunten kunt krijgen op hotelverblijven van 2 nachten in bepaalde landen in Europa. De promotie is geldig in de volgende landen:

Om de bonuspunten te verdienen dien je bij het maken van je reservering gebruik te maken van promotiecode M11. Houd er rekening mee dat je verblijf minimaal uit twee nachten moet bestaan. Twee aparte boekingen voor in totaal vier nachten in hetzelfde hotel worden gezien als één boeking. Ook is het maximaal aantal kamers dat je kunt reserveren beperkt tot één.

Marriott Bonvoy
Verdien dit najaar 1500 bonuspunten op je verblijven bij Marriott. (bron: Marriott)

Op de website van Marriott is te lezen dat er beperkte beschikbaarheid is om het M11 tarief te boeken. Wees er dus snel bij! Verder geldt deze promo niet tijdens speciale events. Ook kun je deze promotie niet combineren met eventuele andere acties of promoties. Zorg er tenslotte voor dat je in je account aangeeft dat je Marriott punten wilt verdienen en geen miles. Anders kun je namelijk de bonuspunten niet verdienen. Normaliter duurt het niet langer dan een week voordat de bonuspunten staan bijgeschreven op je account.

Beeldmateriaal: Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *