Verdien 2.500 bonuspunten bij Marriott Bonvoy1 min leestijd

W Hotel London – Leicester Square (Bron: Marriott)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Marriott kun je tijdelijk 2.500 bonuspunten verdienen op verblijven van minimaal 2 nachten. Deze promotie is alleen geldig in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Verdien 2.500 bonuspunten bij Marriott

T/m vrijdag 22 oktober 2021 heeft Marriott Bonvoy een promotie lopen waarbij je 2.500 bonuspunten kunt verdienen op verblijven van minimaal 2 nachten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit dienen dus 2 aaneengesloten nachten te zijn. In totaal nemen 33 hotels deel aan deze promotie. Om de bonuspunten te verdienen dien je gebruik te maken van promotiecode M11 (Member Exclusive). Daarnaast dien je een bepaald tarief te boeken om de bonuspunten te verkrijgen. Het heeft dus eigenlijk alleen zin als dit tarief werkelijk de laagste is op dat moment. Ook dien je er rekening mee te houden dat er slechts een paar kamers beschikbaar zijn tegen dit tarief. Tenslotte kom je niet in aanmerking voor deze promotie als je er voor gekozen het om miles te verdienen in het programma.

Marriott Bonvoy Promotie

2.500 Marriott punten vertegenwoordigen een waarde van ongeveer € 12,-. De punten kun je vervolgens weer gebruiken om een gratis overnachting te boeken. Heb je een elitestatus binnen het programma en boek je vijf nachten, dan ontvang je de laatste gratis. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de punten over te schrijven naar een groot aantal loyaliteitsprogramma’s zoals Flying Blue. Meer informatie over het loyaliteitsprogramma kun je in dit artikelvinden.

Conclusie

Deze promotie kan interessant zijn als je de komende maanden ergens in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland verblijft. Je dient echter wel een speciaal tarief te boeken om de bonuspunten te verkrijgen. Gezien de waarde van de punten heeft dit eigenlijk alleen zin als dit tarief toevallig op dat moment het goedkoopste is. 2.500 bonuspunten per verblijf is dan altijd mooi meegenomen en zeker als je bedenkt dat er geen maximum geldt hier.

Bron- en beeldmateriaal: Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *