Delta Air Lines komt met Air+Rail programma1 min leestijd

thalys, Delta, samenwerking, Air+Rail

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta Air Lines heeft deze week een nieuw Air+Rail programma geïntroduceerd. Door samen te werken met Thalys kunnen reizigers zo hun vlucht en trein op één ticket boeken.

Delta introduceert Air+Rail programma

Reizigers van Delta Air Lines kunnen zo rechtstreeks een ticket boeken van en naar de stations Antwerpen-Centraal en Brussel Zuid. De Amerikaanse maatschappij doet hiermee hetzelfde wat KLM al een aantal jaren doet. Met de Thalys sta je vanaf Schiphol in ongeveer een uur in Antwerpen. De reis naar Brussel duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten. Reizigers kunnen inchecken en hun boarding pass digital verkrijgen op Accesrail.com. Ook is het mogelijk om een papieren baardig pass te verkrijgen op de stations. Je krijgt daarbij een eigen zitplaats toegewezen in de trein. Je geeft je ruimbagage echter pas op Schiphol af voor je vlucht. Indien je eindbestemming Antwerpen-Centraal of Brussel Zuid is dien je je bagage op Schiphol eerst van de band te halen.

Schiphol is perfect bereikbaar per trein (Bron: Schiphol / Bart Brussee)
Vanuit het vliegtuig stap je op Schiphol zo in de trein. (foto: eigen werk)(Bron: Schiphol / Bart Brussee)

Deze samenwerking met Thalys is volgens Delta pas het begin. Na Antwerpen en Brussel wil Delta het aanbod uitbreiden naar meer bestemmingen in heel Europa. Alain Bellemare, een woordvoerder van Delta Air Lines, laat weten dat de infrastructuur er al ligt. “Daar moeten we gebruik van maken en we kijken daarbij zeker naar de samenwerking tussen KLM en Thalys”, laat hij weten. KLM wil namelijk de komende jaren een aantal bestemmingen die op een paar uur van Amsterdam liggen per trein aanbieden. De samenwerking tussen Thalys en partner Delta Air Lines speelt daarbij mooi op in.

Uitgelichte afbeelding: eigen werk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *