Verblijf bij Mama Shelter en ontvang tot 20% korting2 min leestijd

Verblijf bij Mama Shelter en ontvang tot 20% korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een goed begin van de week! Ontvang op een verblijf bij Mama Shelter maar liefst 20% korting. Als dat geen meevaller is? Mama Shelter heeft hotels op verschillende plekken wereldwijd, waaronder in Parijs (check hier onze review), Londen, Rome en Lissabon. Benieuwd wat je moet doen voor de 20% korting? Lees dan gauw verder!

Mama Hotels Wereldwijd

Verspreid over de wereld zul je 15 hotels van het merk Mama Shelter vinden. Mama Shelter is onderdeel van het Accor portfolio, wat een steeds groter aanbod krijgt. Zo voegt Accor het nieuwe merk Handwritten Collection toe. Dit zijn tal van boetiekhotels met een eigen identiteit. Maar ook Mama Shelter maakt dus uit van Accor, wat het eenvoudig maakt om overnachtingen en punten te sparen bij het loyaliteitsprogramma ALL (Accor Live Limitless).

In Europa vind je onder andere hotels in Lissabon, Rome, Marseille, Belgrado, Bordeaux, Lille, Luxemburg, Lyon, Praag, Rennes, Toulouse en een drietal locaties in Parijs. Eerder schreven we al een review over het verblijf in Mama Shelter La Défense.

Buiten Europa zijn er nog hotels in Rio de Janeiro en Los Angeles.

Tot 20% korting bij Mama Shelter

Verblijf je binnenkort in een van de steden waar een Mama Shelter gevestigd is en neem je deel aan deze actie, dan kun je een mooie korting verdienen! De voorwaarden zijn simpel. De hotels die meedoen met de actie zijn alle locaties in Frankrijk en de hotels in Belgrado, Rome, Lissabon, Praag en Londen.

De korting is geldig op je kamer, niet op eventuele extra’s zoals ontbijt.

Ontbijt bij Mama Shelter Parijs La Défense.

Je moet je verblijf boeken tussen vandaag en 7 februari 2023. Je verblijf kan plaatsvinden tussen vandaag en 5 maart 2023. Om gebruik te maken van deze korting, gebruik je de kortingscode SALE15 tijdens het maken van je boeking. Boeken doe je via de website van Mama Shelter of ALL.

Ik heb verschillende hotels bekeken, maar kom niet verder dan 15% korting per verblijf. Wellicht zitten er enkele data en locaties tussen waarbij de korting iets hoger is. Hoe dan ook is 15% ook een aardige korting voor een verblijf in een van deze leuke hotels. Hieronder enkele voorbeelden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Beeldmateriaal prijsvoorbeelden: ALL, overige foto’s InsideFlyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *