Vanaf de herfst weer op pad met SAS naar meer bestemmingen

Vanaf de herfst weer op pad met SAS naar meer bestemmingen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Grotendeels stond de vloot van SAS, Scandinavian Airlines, aan de grond tijdens de uitbraak van het COVID-19 virus. Inmiddels vliegt de maatschappij alweer naar enkele bestemmingen. Omdat verschillende landen de reisbeperkingen opheffen of versoepelen heeft SAS besloten om in de herfst van 2020 naar meer bestemmingen te vliegen. Hierdoor neemt het aanbod voor reizigers verder toe.

Binnenlandse vluchten

Het binnenlandse netwerk van SAS moet in de herfst weer zo goed als hervat zijn. SAS herstart vluchten binnen bijvoorbeeld Zweden, Noorwegen en Denemarken, maar ook vluchten tussen deze drie landen. Denk daarbij aan routes zoals Stavanger naar Trondheim of Stockholm naar Ronneby en Sundsvall. SAS geeft aan allereerst te kijken naar de belangrijkste routes voor de ‘kritieke infrastructuur’. Met het uitbreiden van het binnenlandse netwerk zou je dus een mooie reis naar een van de Scandinavische landen kunnen plannen in de herfst of winter. Vanaf de herfst weer op pad met SAS naar meer bestemmingen

Routes in Europa

Europees en intercontinentaal moeten de grootste stappen gemaakt gaan worden bij het Scandinavische bedrijf. Vanwege de toenemende vraag naar zakenreizen binnen Europa, zal hierop worden ingespeeld, aldus SAS. Zo verhoogt de airline het aantal vluchten naar verschillende bestemmingen in de herfst. Ook worden er nog eens 18 routes toegevoegd. Deze routes gaan naar belangrijke Europese markten en hoofdsteden. Denk daarbij aan routes tussen Kopenhagen en Parijs, Oslo naar Brussel en Stockholm naar Frankfurt. Vanaf half september is het ook weer mogelijk om bijvoorbeeld vanuit Amsterdam naar Stockholm met SAS te vliegen. Vanuit Amsterdam zijn vluchten met SAS naar Kopenhagen en Oslo al wel mogelijk. SAS toont op deze website de verschillende bestemmingen aan die vanuit verschillende plekken beschikbaar zijn.

Eind september

Tijdens de herfst moeten ook de intercontinentale bestemmingen weer worden opgeschaald bij SAS. Zo zal naar verwachting de bestemming Shanghai weer worden aangeboden vanuit Kopenhagen. Voorlopig met één vlucht per week. Het aantal vluchten vanuit Kopenhagen naar de bestemming New York zal ook verder toenemen. De bestemming Washington zal vanaf half september tweemaal per week worden aangevlogen vanuit Kopenhagen. Vluchten naar de bestemmingen San Francisco en Chicago blijven ongewijzigd, aldus SAS.

Geen zorgen

Vanwege de onduidelijkheid en allerlei reisristricties, biedt SAS reizigers de mogelijkheid om een reis te wijzigen. Je kunt ook de keuze maken om een SAS Travel Voucher aan te vragen. Dit kan tot 16 dagen voorafgaand aan je vertrek en is mogelijk voor alle internationale vluchten. Deze tijdelijke aanpassing in voorwaarden is in ieder geval geldig tot en met 15 januari 2021.Vanaf de herfst weer op pad met SAS naar meer bestemmingen

Bron & beeldmateriaal: SAS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *