Gratis 24-uurs prijsoptie met KLM App1 min leestijd

KLM Apps

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De meest recente update van de KLM App voor iOS biedt een interessante nieuwe functie. Je kunt nu een gratis prijsoptie nemen op een boeking. Deze prijsoptie is 24 uur geldig. Deze nieuwe service is een aanvulling op de betaalde prijsoptie op een tarief met een geldigheid tot 14 dagen via de website. In dit artikel meer over deze update. 

Wat is er nieuw?

Recentelijk schreef ik in dit artikel al over de vernieuwingen die KLM en Air France doorvoerden in het persoonlijke online profiel op de website. Ook de smartphone apps krijgen regelmatig updates. Vorige week kreeg de KLM App voor iOS een update met een opmerkelijke nieuwe functie. Je hebt nu namelijk de mogelijkheid om gratis een prijsoptie te nemen op een boeking. Deze prijsoptie is 24 uur geldig. Daarna verloopt de optie automatisch. Het is al langer mogelijk om een betaalde prijsoptie te nemen op een boeking, voor maximaal 14 dagen. Deze prijsoptie kost tussen de 10 en 15 euro per boeking.

Hoe werkt het?

Deze nieuwe functie is nu alleen nog te vinden in de KLM App voor iOS. Zoek een vlucht zoals je normaal ook zou doen. Kies de reisdata en vertrektijd voor de heen- en terugvlucht. Vul vervolgens je gegevens in. Als je ingelogd bent in de app dan staan je gegevens er al in. Vervolgens zie je onder de knop voor de betaling een nieuw gedeelte. Hier kun je aangeven dat je op de getoonde prijs een optie wil nemen.

Screenshots KLM App iOS
Screenshots KLM App iOS

Zo’n gratis (of betaalde) prijsoptie kan net wat extra bedenktijd geven met de zekerheid van een bepaalde ticketprijs. Heb jij wel een gebruik gemaakt van een gratis of betaalde prijsoptie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *