United opent gigantische nieuwe United Club op Newark2 min leestijd

United Club Newark

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

United Airlines heeft deze week een nieuwe United Club geopend op de luchthaven van Newark, bij New York. Eerder dit jaar opende Delta ook al een nieuwe SkyClub in Los Angeles.

Nieuwe United Club op Newark

De nieuwe United Club op Newark is gigantisch en bevindt zich in terminal C3 nabij gate C123. In de lounge is ruimte voor maar liefst 500 gasten. Hiermee is dit de grootste United Club die er op dit moment is. Het openen van een nieuwe United Club was meer dan nodig aangezien de al bestaande en veel kleinere United Clubs op Newark vaak overvol waren. De nieuwe United Club is uiteraard voorzien van de modernste technologie. Ook is er gebruikgemaakt van hedendaags design. De lounge is daarnaast uitgerust met zes douches en een grote bar.

United Club Newark
Bar in de niuvwe United Club op Newark. (bron: United)

De lounge biedt een prima uitzicht op de start- en landingsbanen met de vliegtuigen. Bovendien kun je zelfs de skyline van Manhatten zien.

Toegangsregels

Je heb toegang tot de United Club met Star Alliance Gold status op elk internationaal vliegticket met United of een Star Alliance partner. Ook long-haul business class passagiers hebben naast de Polaris lounge uiteraard ook toegang tot deze lounge. Bij de ingang kun je je boarding pass zelf scannen waardoor je vervolgens zo door mag lopen.

United Club Newark
Zitgedeelte met uitzicht op de vliegtuigen. (bron: United)

Met deze nieuwe United Club gaat United zeker de concurrentie aan met de American Admirals Clubs en de veelal betere Delta SkyClubs. Zeker de grootte van de lounge en de bar met barista is een mooie toevoeging. De timing voor de opening van deze lounge kon daarnaast niet beter nu het aantal reizigers weer flink aan het toenemen is. Soms kon je in een United Club op Newark niet eens fatsoenlijk een zitplaats krijgen. Daarnaast was het vaak wachten tot er een douche vrij was of moest je zelfs wachten totdat je de lounge binnen mocht! Meer informatie over de nieuwe United Club kun je vinden op de website van United.

Uitgelichte afbeelding: United

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *