United Airlines met Boeing 787-10 naar Brussel

United eerste maatschappij uit VS met complete Boeing 787 familie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Begin deze maand nam United Airlines haar eerste Boeing 787-10 in ontvangst. Met de grootste telg van de Dreamliner familie, heeft de Amerikaanse alle varianten van dit nieuwste type in de vloot. Inmiddels heeft United ook een reeks internationale bestemmingen van de ‘dash 10’ bekend gemaakt. Hieronder valt ook Brussel Zaventem, vanaf 22 mei, op de dagelijkse vlucht vanuit New York Newark. De 787 vervangt de 777. Aan boord zijn er 44 Polaris Business Class stoelen, 21 Premium Plus stoelen, 54 plaatsen in Economy Plus en 199 standaard Economy stoelen.

United eerste maatschappij uit VS met complete Boeing 787 familie
United’s Polaris Stoel

Naast Brussel zal United de 787-10 vanaf eind maart ook van Newark naar Frankfurt, Tel Aviv, Parijs Charles de Gaulle, Barcelona en Dublin inzetten. De komende maanden zal er al op binnenlandse vluchten tussen de westkust en Newark worden gevlogen.

Vanaf Amsterdam blijven de vluchten naar Newark en Chicago voorlopig uitgevoerd met een 767 en die naar Houston met een 777. De nieuwe route naar San Francisco zal met een kleinere 787-9 worden uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *