Tijdelijke Uber Store in Amsterdam1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op 9 augustus openende taxi dienst Uber haar eerste brandstore in Nederland. Na wat negatieve berichtgeving de afgelopen periode probeert Uber haar product weer positief op de kaart te zetten. Met een winkel midden in de Kalverstraat in Amsterdam weet Uber het Amsterdamse winkelpubliek goed te bereiken.

Uber Brandstore Amsterdam Ingang
Uber Brandstore Amsterdam ingang

De brandstore is puur gericht op het vertrekken van informatie met betrekking tot de dienstverlening van Uber. De medewerkers leggen je graag alles uit en door middel van posters, video’s, flyers en een voucher ter waarde van EUR20 (KALVERSTRAAT) probeert Uber de bezoekers te overtuigen om deze taxi service te proberen.

De Uber brandstore kun je vinden in de Kalverstraat 111 te Amsterdam. Volgens de medewerkers is de winkel nog te bezoeken tot 16 augustus.

Uber Brandstore Amsterdam auto
Uber Brandstore Amsterdam
Uber Brandstore Amsterdam Product Uitleg
Uber Brandstore Amsterdam product uitleg
Uber Brandstore Amsterdam video schermen
Uber Brandstore Amsterdam video schermen

 

Reacties

  1. Steven Tor zegt

    De uber chauffeurs dit weekend (waaronder een zalige Mercedes S klasse) waren helemaal niet te spreken over uberpop.

  2. STH1984 zegt

    Ook de Uber chaffeur die mij afgelopen vrijdag naar huis had gereden (toevallig ook eentje met een Mercedes S klasse) was niet echt blij met de komst van UberPop. Niet zozeer om de concurrentie, want naar eigen zeggen zullen de UberLux klanten niet al te snel ‘overstappen’ naar een UberPop. Wel vond hij dat het onverantwoord is om willekeurige autobezitters in te zetten als personenvervoerders. Alle ‘legale’ taxi chauffeurs hebben immers een chauffeurspas nodig waar weer een opleiding en examen aan vast zit. Alhoewel ik UberPop nu ook een paar keer heb uitgeprobeerd, ben ik het stiekem wel met de chauffeur van afgelopen vrijdag eens… Ik ben ook benieuwd hoelang Uber dit mag blijven doen van de overheid…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *