TUI weer naar Curaçao, Aruba & Bonaire

De Boeing 787 Dreamliner van TUI (Bron: TUI)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

TUI gaat met ingang van volgende maand weer vliegen naar het Caribische deel van het Koninkrijk der Nederlanden. Vanaf 2 juli vliegt de luchtvaartmaatschappij weer tussen Amsterdam Schiphol en Curaçao. Een week later volgen dan ook Aruba en Bonaire. Vanaf woensdag 3 juni vliegt KLM ook weer naar Bonaire, Sint Maarten en Aruba. Op dit moment vliegt KLM al naar Curaçao.

TUI weer naar de Antillen

Vanaf 1 juli verwelkomen de Antillen weer Nederlandse reizigers. Vanaf 2 juli zal TUI dan ook drie keer per week naar Curaçao vliegen. Op 9 juli volgt er dan ook één vlucht per week naar Bonaire en twee vluchten per week naar Aruba. Aan boord neemt de luchtvaartmaatschappij ook een aantal maatregelen om besmetting te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het het verplicht dragen van mondkapjes. De laatste informatie kun je vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Arjan Kers, General Manager TUI Nederland, is blij met de openstelling van de eilanden:

TUI heeft een lange reishistorie en goede banden met de eilanden. Dit motiveert ons extra om de operatie weer op te starten en ook de lokale economie weer een boost te geven, veel inwoners zijn afhankelijk van toerisme, veel ondernemers zijn goede partners. Tegelijkertijd kunnen Nederlanders weer genieten van deze favoriete vakantieplek.

Verplichte COVID-19 test

Om af te reizen naar de Antillen is wel een PCR-test nodig. Dit is een goedkeurde COVID-19 test die maximaal 72 uur voor vertrek moet worden uitgevoerd. Het certificaat met de uitslag is nodig om het eiland binnen te komen. Tot 31 augustus is het voor TUI reizigers mogelijk om deze gratis af te laten nemen. Dit geldt ook voor reizigers die alleen een vliegticket bij de maatschappij geboekt hebben. Reis je naar Curaçao, dan ontvang je ook een resort credit van €40 per persoon. Dit is bijvoorbeeld te besteden aan een massage of eten en drinken. Reizigers van TUI ontvangen nog nadere informatie over deze PCR-test.

Reizigers die naar Aruba, Bonaire of Curaçao vliegen moeten ook kunnen aantonen dat ze een reisverzekering hebben afgesloten. Daarnaast is het verstandig om voor je vertrek de eventuele (in)reisbeperkingen en het reisadvies te controleren.

Boeing 787 Dreamliner van TUI (Bron: TUI)

Afbeeldingen ©TUI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *