Transavia vliegt tot eind oktober niet naar Libanon1 min leestijd

Boeing 737 toestellen van Transavia op de luchthaven (Bron: Transavia)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Transavia vliegt vanwege de aanhoudende onzekere situatie in Libanon tot tenminste eind oktober niet het land. De luchtvaartmaatschappij heeft haar vluchten van en naar Israel geannuleerd. Voor de vluchten naar Amman zijn er ook aanpassingen gedaan.

Transavia voorlopig niet naar Libanon en Israel

Transavia vliegt tot en met 31 oktober niet van Nederland naar Beiroet in Libanon. Als je een ticket hebt op voor een vlucht van en naar deze bestemming dan ontvang je een e-mail van de luchtvaartmaatschappij. Het is op dit moment nog niet duidelijk of de vluchten vanaf 1 november doorgaan. Vlieg je in november naar Libanon, dan kun je het ticket gratis omboeken.

De luchtvaartmaatschappij vliegt ook niet van en naar Tel Aviv. Alle vluchten tot en met 21 december 2023 zijn geannuleerd. Ook deze passagiers zal de luchtvaartmaatschappij per e-mail informeren over de mogelijkheden. Op dit moment is het ook nog niet duidelijk of Transavia de vluchten vanaf 22 december 2023 hervat. Passagiers van KLM kunnen nu tijdelijk met El Al reizen.

Toestel van Transavia op de luchthaven van Rotterdam The Hague (Bron: Rotterdam The Hague Airport)

Voor beide bestemmingen heeft de overheid een rood reisadvies afgegeven. Het ministerie van Buitenlandse Zaken raadt reizigers aan zo spoedig mogelijk uit beide landen te vertrekken als dat veilig kan. Het laatste reisadvies kun je vinden voor Libanon en Israel op NederlandWereldwijd.

Aanpassingen voor Amman, Jordanië

Uit voorzorg heeft Transavia ook de vliegroutes van en naar Amman in Jordanië gewijzigd. Hierdoor zijn de vluchten langer onderweg. Passagiers die een ticket hebben voor een vlucht naar Amman ontvangen automatisch bericht.

Voor deze bestemming is het reisadvies geel en oranje. Het laatste reisadvies voor Jordanië kun je ook vinden op NederlandWereldwijd.

Afbeeldingen ©Transavia/Rotterdam The Hague Airport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *