Transavia start volgend jaar met vakantievluchten vanaf Brussel1 min leestijd

Boeing 737 van Transavia (Bron: Air France - KLM)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Transavia zal volgend jaar zomer starten met de vakantievluchten vanaf Brussels Airport, nadat het al een aantal keer was uitgesteld. De low-cost luchtvaartmaatschappij van Air France KLM zal vanaf de zomer vliegen naar vier bestemmingen vanaf Brussels Airport. Vanaf vandaag vliegt de luchtvaartmaatschappij vanaf Brussel ook naar Innsbruck in Oostenrijk.

Transavia vanaf Brussels Airport

Transavia heeft al een aantal jaar plannen om vanaf deze luchthaven te gaan vliegen. In de afgelopen 1,5 jaar is er naast het plannen en het onderhouden van het Nederlandse netwerk, ook gekeken naar de mogelijkheden vanuit Brussel.

De luchtvaartmaatschappij zal naar twee bestemmingen vliegen in Spanje, namelijk Alicante en Ibiza. Naar Alicante zal vijf tot zes keer per week gevlogen worden en naar Ibiza vier keer per week. Daarnaast zijn er twee vluchten per week naar Heraklion in Griekenland. Ook zijn er nog vier vluchten per week naar Faro in Portugal. De low cost carrier zet hiervoor de Boeing 737 in. Maar in de toekomst komen er nieuwe Airbus toestellen.

De zomerbestemmingen vanaf Brussel starten per 30 juni 2022. De tickets voor deze vluchten zijn vanaf deze week te koop. Benieuwd naar de beste stoel bij Transavia, bekijk dan zeker onze best seat guide.

Je complete vakantie boek je voortaan bij Transavia Holidays

Afbeeldingen ©Transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *