Transavia Sale, tickets vanaf € 192 min leestijd

Transavia Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Nederlandse low cost carrier Transavia heeft momenteel Sale. Tickets zijn beschikbaar vanaf € 19, op basis van een enkele reis. Zowel zonbestemmingen als diverse steden in en rondom Europa zijn te boeken met korting. In dit artikel geven we een overzicht van de meest interessante bestemmingen van deze Transavia Sale. Liever op reis naar een verre bestemming? Kijk dan naar de KLM Werelddealweken. 

Sale

De steden Kopenhagen, Faro, Praag en Krakau zijn beschikbaar vanaf € 19 per enkele reis. In februari en maart is momenteel meer dan voldoende beschikbaarheid voor een goedkope reis naar Kopenhagen. Praag boek je het beste voor april en mei. De aanbieding naar Krakau en Faro is zeer beperkt. Er zijn momenteel maar een paar dagen te boeken tegen het genoemde kortingstarief.

Vlieg met korting naar Kopenhagen met Transavia (Bron: Transavia)
Vlieg met korting naar Kopenhagen met Transavia (Bron: Transavia)

Lissabon kun je boeken vanaf € 24 en Alicante vanaf € 28. Alle genoemde prijzen gelden met vertrek vanuit Eindhoven Airport. Voor € 28 vlieg je ook naar Salzburg, Innsbruck, Rome en Barcelona, met vertrek vanuit Rotterdam / The Hague Airport. Voor een euro meer vlieg je naar het populaire Dubrovnik. Naar Napels, Malaga en Athene vlieg je rond de € 35 per enkele reis. Valencia, Tanger en Reykjavik kosten vanaf € 39. 

Tel Aviv en Marrakech zijn te bezoeken vanaf € 49. Tot slot, je vliegt vanuit Amsterdam naar Dubai voor € 129 per enkele reis. Voor Dubai is vooral in april (beperkte) beschikbaarheid. Je zal dus vaak meer betalen dan de genoemde kortingsprijs. Interessant kan zijn om te kijken naar bijvoorbeeld KLM als alternatief.

Vlieg met korting naar Dubai met Transavia (Bron: Transavia)
Vlieg met korting naar Dubai met Transavia (Bron: Transavia)

Voorwaarden

De Sale geldt tot en met maandag 20 januari 2020 (einde dag). Je hebt dus nog wel even om te boeken. De reisperiode duurt tot en met 30 juni 2020. De prijzen zijn, zoals altijd, vanaf-prijzen en op basis van een enkele reis. De vluchten worden aangeboden vanaf Schiphol, Rotterdam/The Hague Airport en Eindhoven. De meeste vluchten worden echter uitgevoerd vanaf Schiphol. Let er op dat het laagste prijs niet op alle vertrekdata beschikbaar is. Afhankelijk van de vertrekdag (en reisduur) kan de prijs variëren. Denk eraan dat je op deze langere afstanden ook met een Boeing 737 vliegt.

Boeing 737 van Transavia aan de gate
Boeing 737 van Transavia aan de gate (Bron: Transavia)

Flying Blue

Standaard vlieg je bij Transavia met handbagage van maximaal 10 kg. Je kiest dan voor het zogenaamde Basic tarief. Ruimbagage is dus niet standaard, maar kan worden bijgeboekt. Je verdient normaliter geen Flying Blue Miles op deze vluchten. Er is echter toch nog een mogelijkheid om Miles te verdienen. Je kunt namelijk per vlucht 250 Miles per persoon per enkele reis kopen voor een bedrag van € 5. Dat zijn dus 500 Miles bij een retourvlucht. Dit is op zich geen slechte deal, aangezien je bij bijvoorbeeld KLM soms maar heel weinig Miles krijgt als je een goedkoop ticket hebt geboekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *