Ontvang 100% bonus bij aankoop Hilton Honors punten

Hilton Gyeongju

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ook in 2020 start Hilton Honors weer met een promo om punten te kopen. Momenteel krijg je 100% bonus bij het kopen van punten! Er zijn wel eens vaker aanbiedingen waarbij bonuspunten kunnen worden verdient, maar dubbel zoveel punten krijgen bij aanschaf is een van de betere. Je kunt punten met deze bonus aanschaffen tot en met 19 februari 2020.

Je kunt punten aanschaffen via deze link op Hilton Honors website (na inlog in je account).

Hilton Honors buy points

De bonus geldt bij aanschaf van 10.000 punten of meer. De prijs per punt is hetzelfde, of je nu 10.000 punten koopt of 100.000 punten. De prijs per punt komt met de volledige bonus neer op een halve dollarcent ($0.005). Betalen kan met creditcard en de transactie wordt verwerkt door Points.com

Hilton Honors buy points 100% bonus

Hilton Honors buy points

Bij bij deze actie van Hilton Honors kan je maximaal 80.000 punten aanschaffen. Met de bonus dus 160.000 punten voor 800 US$.

Vijfde nacht gratis

Een van de voordelen als je elite status hebt binnen het Hilton Honor programma is dat de vijfde nacht gratis bij bij een verblijf op punten. Boek je dus een verblijf van vijf nachten, dan betaal je 4x de hoeveelheid benodigde punten!

Interessant?

Het kopen van punten tijdens een dergelijke actie kan erg voordelig zijn, mits je er van te voren een goed idee van hebt waarvoor je ze gaat gebruiken. Bijvoorbeeld als je net een aantal punten te weinig komt voor een award overnachting bij een duur hotel.

Ook heb je soms hotels waar je schrikbarend veel voor een nacht moet betalen. In dat geval kan het super interessant te zijn om in zo’n hotel met punten te boeken.

Maar soms kan het ook lonen om juist goedkope categorie 1 of 2 hotels te boeken met punten. Ook nu Hilton officieel geen award categorieën meer heeft zijn er een aantal hotels voor 5000 of 10000 punten te boeken. Dit komt dan neer op slechts 25 of 50 USD. Ook hoef je geen belastingen meer te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *