Transavia naar Montpellier vanuit Brussel2 min leestijd

Je complete vakantie boek je voortaan bij Transavia Holidays

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ook Transavia blijft uitbreiden met nieuwe bestemmingen. Dit keer komt er een nieuwe bestemming beschikbaar vanuit Brussels Airport. Ook interessant dus voor reizigers uit Nederland. Binnenkort vlieg je in zo’n anderhalf uur naar de zonnige Zuid-Franse stad Montpellier. Prijzen beginnen bij € 39, o.b.v. een enkele reis.

Montpellier

Transavia France voert de nieuwe route uit vanuit de eveneens nieuwe basis in Montpellier. De low cost carrier is dit jaar gestart met het vliegen vanuit Montpellier–Méditerranée Airport (MLP) en wil hier ten minste twintig bestemmingen aan gaan bieden.

Vanaf deze week kun je tickets aanschaffen voor de route Brussel – Montpellier. De route wordt tweemaal per week uitgevoerd door een Boeing 737-800 toestel. De eerste vlucht zal op 5 april 2020 uitgevoerd worden.

  • Op donderdag en zondag vertrekt de TO4515 vanuit Brussel (BRU) om 12.50 uur, met aankomst in Montpellier (MLP) om 14.30 uur.
  • Op donderdag en zondag vertrekt de TO4514 vanaf Montpellier (MLP) om 10.25 uur, met aankomst in Brussel (BRU) om 12.05 uur.
Boeing 737 van Transavia (Bron: Air France - KLM)
Transavia heeft momenteel twee Boeing 737 toestellen gestationeerd in Montpellier (Bron: Air France – KLM)

Eerder maakte de airline al bekend Montpellier te verbinden met veertien bestemmingen. Denk bijvoorbeeld aan Portugal, Spanje, Griekenland, Italië, Marokko en Tunesië. Daar komen er dus nog een aantal bij. Prijzen beginnen bij € 29 tot 70 o.b.v. een enkele reis. De prijs is natuurlijk afhankelijk van de periode waarin je boekt en de bestemming.

Transavia Sale

Een ticket vanuit Brussel naar Montpellier is te boeken vanaf € 39 en v.v. vanaf € 34. Je bent dus zo’n € 80 kwijt voor een retour, alhoewel de prijzen natuurlijk flink op kunnen lopen afhankelijk van de periode waarin je boekt. Transavia vliegt overigens ook vanuit Rotterdam/The Hague Airport naar Montpellier.

Tijdens de Transavia Sale boek je al een enkele reis vanaf € 32. De Transavia Sale geldt tot en met maandag 20 januari 2020 (einde dag). Je hebt dus niet lang meer om te boeken. De reisperiode duurt tot en met 30 juni 2020. De vluchten worden aangeboden vanaf Schiphol, Rotterdam/The Hague Airport en Eindhoven. De meeste vluchten worden echter uitgevoerd vanaf Schiphol. Let er op dat het laagste prijs niet op alle vertrekdata beschikbaar is. Afhankelijk van de vertrekdag (en reisduur) kan de prijs variëren. Denk eraan dat je op deze langere afstanden ook met een Boeing 737 vliegt. In dit artikel lees je alles over de Transavia Sale.

Transavia Sale
De Transavia Sale duurt nog tot maandag 20 januari 2020 (Bron: Transavia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *