Tot €100 korting bij Booking.com met ING punten1 min leestijd

Spaar dubbele Flying Blue Miles met Booking.com

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu in de ING winkel vouchers bestellen met ING punten waarmee je tot 100 euro korting krijgt bij Booking.com. De vouchers zijn in te wisselen tot 31 mei 2024.

€100 korting bij Booking.com met ING

In de ING winkel kun je momenteel vier verschillende vouchers bestellen die recht geven op korting bij Booking.com. Hiermee kun je tot 100 euro besparen op je verblijf. Je kunt een van deze vouchers bestellen:

  • 25 euro korting bij besteding vanaf 400 euro voor 250 punten
  • 50 euro korting bij besteding vanaf 600 euro voor 500 punten
  • 75 euro korting bij besteding vanaf 800 euro voor 750 punten
  • 100 euro korting bij besteding vanaf 1.000 euro voor 1.000 punten

Na het bestellen van de voucher via de ING winkel krijg je deze per e-mail. Per boeking kun je maximaal een voucher inwisselen. Alleen een reservering met een directe beloning-badge komt in aanmerking voor de kortingsvoucher. Deze is te herkennen aan de groene badge op de website van Booking.com.

Tot 100 euro korting bij Booking.com via ING

De kortingsvoucher is tevens alleen in te wisselen als je kiest voor het betalen via Booking.com. Het is niet mogelijk om de voucher in te wisselen als je wil betalen bij de accommodatie.

Omdat je de reservering moet maken via de ING pagina van Booking.com, is het niet mogelijk om ook bijvoorbeeld Flying Blue miles te verdienen voor je boeking. Het is ook niet mogelijk om dit te combineren met het sparen van Air Miles voor je boeking. Alle voorwaarden van de voucher kun je vinden tijdens het bestelproces.

Afbeeldingen ©Booking.com/Airmiles/ING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *