Tot 50% korting met My Emirates Pass 2021

Grote kortingen met My Emirates Pass 2021

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nieuw jaar, nieuwe acties. Helaas laten veel acties nog op zich wachten, dat natuurlijk vanwege de coronacrisis. Veel bedrijven moeten er alles aan doen om überhaupt hun hoofd boven water te houden, waarbij kortingen niet passen. Emirates start toch weer met de jaarlijkse ‘My Emirates Pass’ in 2021, die zorgt voor leuke kortingen tijdens je reis. De geldigheid van de My Emirates Pass is ook langer dan normaal, waardoor je ook pas over een langere tijd van vele kortingen kan genieten.

Hoe krijg je de ‘My Emirates Pass’?

De My Emirates Pass ontvang je heel eenvoudig. Boek een vliegticket bij Emirates en je hebt gelijk je My Emirates Pass voor een reis in 2021 in handen. Je ticket is namelijk de kortingspass. Reis in de periode van 1 januari 2021 t/m 30 september 2021 naar of via Dubai, en je komt in aanmerking voor vele kortingen.

Met de ‘My Emirates Pass’ krijg je korting op verschillende activiteiten en attracties in de Verenigde Arabische Emiraten. Afgelopen jaar liepen de kortingen nog op tot 40%, maar dit jaar zelfs tot wel 50%. Om deze korting te verkrijgen moet je gewoon je boardingpas goed bewaren. Dit mag op papier of digitaal in bijvoorbeeld de Emirates App. Samen met je legitimatiebewijs krijg je de korting bij een van de vele verschillende locaties.

https://www.emirates.com/english/experience/my-emirates-pass/

Wat, hoe en wanneer?

Je krijgt met de Emirates Pass kortingen en aanbiedingen bij meer dan 450 locaties. Je kunt hierbij denken aan restaurants, attractieparken, outlets en luxe spa’s. Er zitten een aantal populaire locaties tussen waar je flink wat kunt besparen. Veel restaurants die meedoen zitten bovendien in populaire hotels. Het valt wel op dat er dit jaar minder korting te krijgen is bij winkels ten opzichte van andere jaren.

Op de volgende plekken krijg je bijvoorbeeld korting:

  • Arabian Adventures – Tours en Desert safaris – 15% korting,
  • At the Top Burj Khalifa – 30% korting,
  • Dubai Aquarium & Underwater Zoo – 30% korting,
  • Emirates A380 Simulator – 20% korting,
  • Tribes, Dubai Mall – 20% korting,
  • Sukhothai, Le Merdien Dubai Hotel – 15% korting.

Tot 50% korting met My Emirates Pass 2021

Dit zijn maar een aantal locaties waar je dus korting kunt krijgen. Ben je benieuwd naar alle andere locaties en of activiteiten, dat kun je hier dan checken. De kortingen zijn dus niet alleen in Dubai, maar ook op andere locaties, zoals Abu Dhabi, in de Verenigde Arabische Emiraten terug te vinden.

Voor alle voorwaarden van deze actie verwijzen we je ook naar deze website; onderaan staan deze bij de FAQ.

Beeldmateriaal: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *