Tot 30 % korting bij Fairmont met Black Friday Sale2 min leestijd

Tot 30 % korting bij Fairmont met Black Friday Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De jaarlijkse koopgekte komt er weer aan: Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en natuurlijk kerst. Vanaf 29 november start Black Friday officieel, maar veel bedrijven beginnen eerder. Fairmont Hotels komt nu al met een aanbieding waarbij je tot 30 % korting kunt ontvangen tijdens deze Black Friday Sale.

Fairmont Hotels

Je vindt ze voornamelijk in de Verenigde Staten en Canada, Fairmont Hotels. Deze luxe hotelketen is onderdeel van de Accor Group en je kunt dan ook punten sparen bij het loyaliteitsprogramma ALL. Deze punten kunnen je weer allerlei voordelen geven bij het Fairmont zelf, maar ook bij andere hotels binnen de AccorHotels.

Fairmont Palliser | Foto: InsideFlyer – Marco

Maar ook dichterbij kun je Fairmont Hotels vinden. Zo opende onlangs een Fairmont in Ierland. Het betreft hier Fairmont Carton House dat het oudste gebouw is binnen de Fairmont collectie. Andere locaties zijn onder andere Hamburg, Istanbul, Monte Carlo en Windsor.

Op onze website kun je op dit moment een review lezen van het Fairmont Palliser in Calgary, het Fairmont Ajman in de Verenigde Arabische Emiraten en het Fairmont Rey Juan Carlos I in Bacelona. Helaas is deze laatste op dit moment gesloten.

Tot 30 % korting bij Fairmont

Om alvast met de koopgekte te starten introduceert Fairmont vanaf 14 november een flinke korting die kan oplopen tot 30 % bij een overnachting in een Fairmont hotel in Noord- en Centraal-Amerika. Hotels in bijvoorbeeld Europa en andere delen van de wereld zijn dus uitgesloten voor deze actie. Echter kan het zo zijn dat er voor deze delen van de wereld nog andere acties komen.

De standaardkorting is tot 25 % bij een van de deelnemende hotels in Noord- en Centraal-Amerika. Ben je ALL Accor deelnemer, dan krijg je 5 % extra korting op je verblijf. De volgende voorwaarden gelden bij deze Black Friday Sale van Fairmont:

  • De korting geldt op een flexibel tarief.
  • Als ALL Accor deelnemer krijg je 5 % extra korting.
  • Geldig op verblijven tot 30 juni 2023.
  • Geldig in deelnemende hotels in Noord- en Centraal-Amerika.
  • De standaardkorting kan oplopen tot 25 % per verblijf.
  • Je dient je verblijf uiterlijk 29 november te boeken via de website van Fairmont of ALL Accor.

Bron en beeldmateriaal: Fairmont, mits anders vermeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *