Tot 25% korting bij Radisson Hotels met deze kortingscode2 min leestijd

Radisson Blu Hotel, Madrid Prado (Bron: Radisson Hotels)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Radisson Hotels heeft op het moment een leuke promotie waarmee je met een kortingscode tot 25% korting op overnachtingen kunt krijgen, ook in Nederland en België. De aanbieding eindigt op 31 januari 2022. Dus je moet er snel bij zijn als je nog van de korting wil profiteren.

Korting met deze kortingscode

Om in aanmerking te komen voor de korting dien je gebruik te maken van een speciale kortingscode. Met kortingscode ‘JANSALE’ krijg je namelijk tot 25% korting op Radisson verblijven tussen 3 februari en 31 december 2022. Je kunt dus nog het hele jaar verblijven. De boeking dient uiterlijk 31 januari gemaakt te zijn. Wacht dus niet te lang met boeken op de website van Radisson als je wil profiteren van de korting.

De korting geldt op overnachtingen in deelnemende hotels in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Leden van Radisson Rewards krijgen tot 25% korting, niet-leden krijgen tot 10% korting. Overigens loopt de korting soms zelfs op tot 33%. Lid worden van Radisson Rewards is trouwens gratis, dus je profiteert gemakkelijk van de maximale korting. Leden krijgen bovendien gratis ontbijt en garantie op het beste tarief online. En om nog een reden te geven om lid te worden geeft Radisson Rewards tijdelijk 2.000 bonuspunten voor verblijven van twee nachten of meer die via deze promo geboekt worden.

Verblijf bij het art'otel Amsterdam zelfs met 33% korting (Bron: Radisson)
Verblijf bij het art’otel Amsterdam zelfs met 33% korting (Bron: Radisson)

Radisson Hotels

Radisson biedt negen verschillende hotelmerken waaronder Radisson, Radisson Blue en Radisson Collection. Maar ook RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn, Country Inn & Suites en Prizeotel. Radisson heeft meer dan 1.600 hotels wereldwijd.

In Nederland zijn er elf hotels van Radisson en in België vijftien. In Nederland zijn vooral het art’otel Amsterdam, Park Plaza Victoria Amsterdam en Park Plaza Vondelpark Amsterdam bekend. Maar op Schiphol is er het Radisson Blue, Park Plaza en Park Inn. In België is Radisson wat meer verspreid over het land met vestigingen in Antwerpen, Brussel, Hasselt, Leuven, Luik en Spa. Verspreid over Europa kun je ook terecht in heel wat hotels die vallen onder de Radisson groep.

Meer nieuws en promoties over Radisson Hotels lees je hier op InsideFlyer.

Radisson Blu Hotel, Madrid Prado (Bron: Radisson Hotels)
Radisson Blu Hotel, Madrid Prado (Bron: Radisson Hotels)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *