Tot 20% korting bij Qatar Airways Privilege Club2 min leestijd

Deze Boeing 777-300 van Qatar Airways laat zien hoe toegewijd de airlines is aan sport (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways heeft voor leden van haar loyalty programma Privilege Club op dit moment een promotie waarmee je tot 20% korting kunt krijgen op diverse bestemmingen. Denk onder meer aan vakantiebestemmingen als Bali, Zanzibar en Dubai welke met korting beschikbaar zijn. Echter loopt de korting niet altijd tot 20% op. Je vliegt doorgaans met de Boeing 777 of 787 Dreamliner.

Qatar Airways Privilege Club korting

Privilege Club is het gratis loyalty programma van Qatar Airways. Het programma werkt sinds een tijdje met Avios, net als onder meer British Airways Executive Club. Deze zijn dan ook gemakkelijk met elkaar uit te wisselen. Handig dus als je vaker met beide airlines vliegt. Uiteraard is een eventuele status geldig binnen de gehele oneworld alliantie.

De korting die je op dit moment kan krijgen als Privilege Club deelnemer loopt volgens Qatar Airways op tot 20% op een regulier ticket. De korting is geldig voor vertrek vanaf Amsterdam Airport Schiphol (AMS) voor reizen tot en met 30 november 2023. QR hanteert vertrekken tussen 13 juli en 5 augustus en terugkomst tussen 20 augustus en 10 september 2023 als blackout dates. Gebruik promo code PCMAR23 om te zien welke korting je krijgt.

British Airways en Qatar Airways versterken samenwerking (Bron: British Airways)

Korting op vakantiebestemmingen

De korting geldt op verschillende bestemmingen met vertrek vanuit Schiphol. Je zult dan altijd een overstap hebben in Doha (DOH), tenzij dat je bestemming is natuurlijk. De korting is te vinden op onder meer vliegtickets van Amsterdam naar Balie, Zanzibar en Dubai. Een korting van 20% heb ik nog niet weten te vinden, maar er is ruime beschikbaarheid van minimaal 10% korting op de basisprijs. Bijvoorbeeld in onderstaande boeking van een ticket naar Zanzibar (via Doha). Het is dus belangrijk dat je promo code PCMAR23 gebruikt om te zien welke korting je krijgt. De kortingscode VELOCITY23 geeft momenteel ook korting op sommige vliegtickets naar Australië. Check de speciale actiepagina voor de voorwaarden en boeken.

Tot 20% korting bij Qatar Airways Privilege Club (Bron: Qatar Airways)

Qatar Airways vliegt dagelijks tot twee keer per dag tussen Schiphol en Doha. Op deze route vliegt QR met een mix van Boeing 777 en 787 Dreamliner toestellen. De gerenommeerde Qsuite Business Class cabine is beschikbaar op de Boeing 777s. Qatar Airways zet de Airbus A350 niet op deze route.

Overzicht bestemmingen met maximale korting

ABJ Abidjan Ivoorkust
ALA Almaty Kazachstan
AMM Ammam Jordanië
AUH Abu Dhabi VAE
BEY Beyruth Libanon
BGW Baghdad Irak
BSR Basra Irak
DAR Dar Es Salam Tanzania
DMM Dammam Saudi-Arabië
DUR Durban Zuid Afrika
EBB Entebbe Oeganda
EBL Erbil Irak
GYD Balu Azerbaidjan
HRE Harare Zimbabwe
IFN Isfahan Iran
IKA Tehran Iran
ISU Sulemaniyah Irak
JIB Jibouti Jibouti
KAN Kano Nigeria
LAD Luanda Angola
LXR Luxor Egypte
MCT Muscat Oman
MGQ Mogadishu Somalië
MHD Mashhad Irak
NAG Nagpur Iran
NJF Najaf Irak
PHC Port Harcourt Nigeria
SHJ Sharjah VAE
SLL Salalah Oman

Bron afbeeldingen: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *