TUI Fly komt met nieuwe bestemmingen vanuit Antwerpen2 min leestijd

Boeing 787 Dreamliner van TUI (Bron: TUI)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Veel mensen maken alweer plannen voor de zomer. Airlines spelen daarop in met het aanbieden van populaire vakantiebestemmingen. Zo schreven we eerder al dat Transavia haar aanbod uitbreidt op de luchthaven van Brussel. TUI Fly komt nu ook met nieuwe bestemmingen, maar dan vanuit Antwerpen. Reizigers in België en Zuid-Nederland kunnen profiteren van drie nieuwe TUI Fly verbindingen.

TUI Fly

De bekende Duitse reisorganisatie TUI richt zich op het aanbieden van pakketreizen naar zonbestemmingen, maar je kunt er ook terecht voor de wintersport en actieve stedentrips. De touroperator heeft de laatste jaren haar aanbod flink uitgebreid met naast het aanbieden losse vliegtickets en vakanties ook de mogelijkheid om cruises te boeken. Voor laatstgenoemde werkt TUI samen met onder meer Holland America Lijn en MSC Cruises.

TUI vliegt op het moment (afwisselend) vanuit vier luchthavens in Nederland. Dat zijn naast Schiphol (AMS) ook Eindhoven Airport (EIN), Rotterdam/The Hague Airport (RTM) en Groningen Airport (GRQ). In België is TUI onder meer actief op de vliegvelden van Luik, Brussel en Antwerpen. Deze week maakt de airline bekend vanuit Antwerpen meer bestemmingen aan te gaan bieden.

Boeing 737 MAX 9 van TUI (Bron: TUI)

Nieuwe TUI Fly bestemmingen Antwerpen

Transavia maakte recentelijk bekend meer te gaan vliegen vanuit Brussels Airport. Nu doet ook TUI een duit in het zakje. TUI Fly start namelijk met die nieuwe bestemmingen vanuit Antwerpen Airport. De nieuwe routes zijn zowel beschikbaar als los vliegticket en pakketreis. Ze zijn vanaf vrijdag 10 maart 2023 te boeken. Vanaf deze zomer zullen de volgende routes gaan starten:

  • Het Spaanse Tenerife is tweemaal per week beschikbaar (start 30 juni 2023),
  • Naar Antalya in Turkije vlieg je ook tweemaal per week (start 1 juli 2023),
  • Heraklion op het Griekse Kreta is ook tweemaal per week mogelijk (start 2 juli 2023).

De TUI zomerdienstregeling vanuit Antwerpen biedt straks in totaal 11 bestemmingen. Dat zijn naast de nieuwe routes ook Mallorca (Spanje), Malaga (Spanje), Alicante (Spanje), Ibiza (Spanje), Murcia (Spanje), Split (Kroatië), Tanger (Marokko) en Nador (Marokko).

TUI Embraer E195-E2 (Bron: TUI)

TUI Fly Embraer vliegtuigen

Op de genoemde routes vliegt TUI met de nieuwe generatie Embraer E195-E2. De E195-E2 vervangt de E190 kisten die in 2016 in gebruik werden genomen. Het voordeel van de Embraer E195-E2 is dat deze een groter bereik heeft. TUI vliegt op long haul bestemmingen met de Boeing 787 Dreamliner. Meer over de vloot van TUI Fly België lees je hier.

Bron foto’s: TUI Fly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *