Tijdelijke promotie: €20 gratis tegoed bij aankoop Air France Giftcard1 min leestijd

Nieuwe Business Class cabine in de Boeing 777-300 van Air France (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Momenteel is er weer een promotie van Air France waarbij je extra tegoed krijgt als je een cadeaukaart aanschaft. Je krijgt nu €20 gratis tegoed bij aankoop van een cadeaukaart van minimaal €150. Deze kun je vervolgens besteden aan vluchten met de Franse luchtvaartmaatschappij, partners zoals KLM of opties aan boord. Er zijn maximaal 5.000 stuks beschikbaar en op=op. De promotie loopt tot zondag 29 mei 2022.

Deze cadeaukaart kan bijvoorbeeld goed van pas komen als je tickets wil boeken waarbij je tot eind volgende maand 50% extra XP krijgt.

€20 gratis tegoed bij Air France cadeaukaart

Air France heeft al langere tijd een cadeaukaart die je kunt aanschaffen. Je kiest een bedrag dat je op de cadeaukaart wil zetten en die kun je iemand (of jezelf) cadeau doen. De cadeaukaart is te koop vanaf €50. Tijdelijk ontvang je €20,- gratis tegoed als je een giftcard koopt van minimaal €150,-. Je kunt de aankoop doen via deze website. Na het aanschaffen van de cadeaukaart ontvang je deze binnen 48 uur per e-mail.

De cadeaukaart kan uitgegeven worden voor tickets naar één van de vele bestemmingen van Air France. Ook codeshare vluchten met partners van Air France komen in aanmerking. Zo kun je deze ook besteden voor vluchten van bijvoorbeeld KLM en Delta. De giftcard kun je inwisselen via de website van de luchtvaartmaatschappij. Naast het gebruik voor vluchten kun je dit ook gebruiken voor extra services zoals een à la carte menu aan boord of extra bagage. De cadeaukaart is na aanschaf 12 maanden geldig.

De voorwaarden van deze promotie kun je hier vinden.

Air France giftcard

Afbeeldingen ©Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *