Tijdelijk tot €150,- korting bij KLM Holidays1 min leestijd

KLM B787 Dreamliner

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu tijdelijk mogelijk om tot €150,- te besparen op een KLM Holidays pakketreis. Je kunt met KLM Holidays zelf je vlucht, hotel en/of auto samenstellen. De korting is echter niet geldig voor losse vliegtickets.

Tot €150,- korting bij KLM Holidays

Je kunt tot en met 21 februari 2023 een KLM Holidays reis boeken waarbij je tot €150,- korting krijgt. Voor Europese bestemmingen is de korting €75, waarbij je de kortingsode ZOMER75 kunt gebruiken. Voor intercontinentale bestemmingen bespaar je €150, met de code ZOMER150. De actiekorting is nog niet verwerkt in de prijs op de website, maar wordt zichtbaar in de winkelmand tijdens het boeken.

De korting is geldig voor alle bestemmingen, mits de vluchten uitgevoerd worden door KLM, Air France, Transavia of Delta Air Lines. De reisperiode moet tussen 15 juni en 31 augustus 2023 zijn. Alle voorwaarden kun je vinden op de website van KLM Holidays.

KLM Dream Deals

Korting met Air Miles & ING Rentepunten

Naast de bovengenoemde kortingscodes kun je ook besparen op je boeking met Air Miles en ING rentepunten. Bij Air Miles kun je een voucher kopen met de gespaarde miles. Daarbij kun je ook tot €150,- besparen door het inwisselen van 15.000 miles. Het minimum bedrag is €25,- voor 2.500 miles. Per eind februari zijn de gespaarde miles overigens nog maar twee jaar geldig.

Bij ING Rentepunten kun je ook een kortingsvoucher kopen. Deze heeft een waarde van €50,-. Tegen inlevering van 2.000 punten krijg je de kortingsvoucher in de mail. Per boeking kun je maximaal één voucher inwisselen.

KLM Holidays Air Miles

Afbeeldingen ©KLM/Airmiles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *